SUS – til håndbold og cykelevent

Så er vi klar til sæsonens sidste hjemmekamp – i grundspillet. I skrivende stund har vi stadig en chance for at undgå kvalifikationsspillet, men vi kan ikke selv afgøre det. Vi skal vinde de sidste to kampe – dagens opgør mod SUS Nyborg, som har udspillet deres chance for at forblive i 1. div., og den efterfølgende udekamp mod HIK lørdag d. 8. april.


Derudover er vi afhængig af at HØJ ikke får flere points eller at Otterup max. får et point i de sidste kampe, og det krydser vi naturligvis fingre for. Men tilbage til vores egen opgave. I søndagens opgør møder vi som sagt SUS Nyborg, der har en gl. Odder-bekendt ved roret. Lasse Andersen, som var spillende assistenttræner hos os for nogle år siden. Trods nedrykningen har SUS Nyborg spillet nogle tætte kampe og i flere kampe mod top-holdene kun tabt med 1 – 2 mål. Deres spillestil er til tider lidt utraditionel, men det er klart et hold, vi skal slå. Drengenes selvtillid er også på vej op efter den flotte kamp mod Liga-oprykkerne fra Nordsjælland og en velfortjent sejr ude mod Frederikshavn i sidste weekend, så der skal to points på kontoen i dag.


Vi SKAL have en sejr i søndagens kamp, og derfor har vi brug for et talstærkt og højlydt publikum til at støtte drengene i kampen om de to points, så mød op og vær med til at lægge tryk på vores fynske gæster og hjælpe vores drenge til endnu en sejr her i Fort Spektrum.


Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde…… 


Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse på søndag.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Stilling og program i 1. division

Tjek den aktuelle stilling i 1. division herrer:
Stillingen · Kampoversigt

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!