Godt Nytår og velkommen til 2018 – og til en spændende modstander

Odder logo        otterup

 

 

Så er der igen gang i håndbolden - både i Spektrum og til EM i Kroatien. Efter næsten en måneds kampfri, men ikke ferieperiode – er vi klar til at tage imod fynske Otterup HK. Jeg håber, at I alle har nydt julen og kommet godt igennem nytårsdagene med mod på en hel masse spændende aktiviteter i 2018.

Efter første halvdel af turneringen ligger vi på en flot 2. plads i 1. division, og topplaceringen skal naturligvis forsvares i lørdagens kamp i Fort Spektrum. Nr. 2 på hjemmebane mod nr. 11 – det ligner ”en dag på kontoret”, men man skal bestemt ikke lade sig narre af tabellen. Otterup HK fik en rigtig dårlig start på sæsonen med nederlag i de første 6 kampe, men et trænerskifte gav en helt anden stemning og gejst til fynboerne, som efterfølgende har hentet 5 sejre - senest en hjemmesejr over Skive og tidligere en udesejr over Lemvig-Thyborøn, så det er bestemt et hold, vores drenge skal være vågen for at slå.

Efter en årrække med en god statistik mod Otterup, tabte vi sidste år begge opgør mod dem. I den første kamp i år vandt vi sikkert i Otterup, og vi vil også have revanche her i Fort Spektrum!

Til dagens kamp, har vores spillere har brug for alt den opbakning, vi kan samle i Spektrum, og jeg håber, at I alle møder op og giver jeres maximale støtte til holdet, så vi kan blæse Otterup HK ud af Spektrum og hjem til Fyn med et nederlag i bagagen. Lad os sammen få taget til at lette i Spektrum og stemningen til at syde - så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Stilling og program i 1. division

Tjek den aktuelle stilling i 1. division herrer:
Stillingen · Kampoversigt

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!