Professionelle netværksgrupper - Overbygning til Vippen

Professionelle netværksgrupper:

30 af VIP-medlemmerne mødes tidligt om morgenen hver en gang om måneden for at netværke. Ideen er, at vi åbner vores personlige erhvervsnetværk for hinanden. Vi bliver hinandens ambassadører og åbner døre til nye kunder eller samarbejdspartnere.

 

Morgenmøder

I praksis foregår det ved, at vi mødes i netværksgruppen én gang hver måned. Møderne starter tidligt om morgenen – kl. 6.40-8.30. Mødedagen er onsdag. Mødestedet er Panoramasalen i Spektrum Odder. Ved møderne starter vi med morgenmad og uformel networking. Derefter går vi over til en fast dagsorden som er gældende for samtlige møder.

 

Effektive Teams

Vi mødes også i mindre ”Teams”, hvor vi lærer hinandens virksomheder rigtig godt at kende og får større fortrolighed med hinanden – derved bliver vi endnu skarpere til at åbne døre til nye forretningsforbindelser og være sparringspartnere for hinanden. Ud over de almindelige møder, arrangerer vi desuden ”Speed-networking” med andre netværksgrupper. Der er tale om forpligtende netværk, hvor man forventes at være aktiv deltager såvel ved fremmøde på de enkelte møder som med åbenhed over for andre med hensyn til at skabe nye relationer og kundekontakter.

 

Vi har målt, at det virker

I netværkets tre første år blev der fulgt op på, hvor mange nye kundekontakter man fik skabt gennem netværket og hvilken omsætning det genererede. På de tre år lykkedes det at opnå en mer-omsætning via de kontakter man havde hjulpet hinanden med i netværket på over 10 mill. kr.!!

 

Det fik deltagerne ud af netværket

”Jeg har fået rigtig godt gensidigt kendskab og tillid til de andre netværksdeltagere. Det giver henvisninger og anbefalinger i deres netværk, ligesom jeg selv hjælper de andre med kontakter. Alt i alt har det både givet ordrer og god PR”
Peder Skipper, Odder Tømrer- & snedkerforretning

 

"Vi har gennem netværket øget vores kendskab til det lokale erhvervsliv, og derigennem styrket vores muligheder for samarbejde med andre lokale virksomheder. Deltagelsen i netværket har ført til flere konkrete opgaver og nye samarbejdspartnere, samt givet os en større berøringsflade og øger erhvervslivets kendskab til vores virksomhed" Jesper Markfoged, Partner, CC Green

 

Vil du være med i en succes og skabe nye erhvervsrelationer og omsætning – så deltag i vores erhvervsnetværk.

 

Årligt kontingent for medlemmer af VIPPEN: kr. 6.000,-

Årligt kontingent for medlemmer af Udvikling Odder: kr. 8.000,-

Årligt kontingent for øvrige: kr. 10.000,-

Interesseret i at høre mere: Kontakt Henrik Bentsen

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Stilling og program i 1. division

Tjek den aktuelle stilling i 1. division herrer:
Stillingen · Kampoversigt

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!