Morten Secher, succesfuld træner i Odder Håndbold gennem de seneste tre år, stopper i Odder


Morten Secher 1718 72dpiOdder Håndbold, der havde aftalt en forlængelse med Morten Secher, har kendt til overvejelserne, og er indforstået med Sechers valg.

- Morten Secher har været en kæmpegevinst for Odder Håndbold. Han har hjulpet os med professionaliseringen af vores arbejde og er manden bag oprykningen til Boxerligaen. Derfor er vi selvfølgelig også kede af at skulle tage afsked med Morten, udtaler formand Henrik Bentsen.

Men selv om vi allerede havde en aftale med Morten om forlængelse af hans kontrakt, har vi haft en god og åben dialog om den mulighed han har fået, og vi accepterer fuldt ud, at han føler, han er nødt til at give det en chance, forklarer Henrik Bentsen. Vi har altid haft den filosofi, at vi udvikler talenter. Hvis der er spillere, som får tilbud, der giver dem større udfordringer og udviklingsmuligheder end vi selv kan tilbyde, har vi altid været imødekommende. Det skal selvfølgelig også gælde vores træner.

Med skiftet kommer Morten til en klub med et budget, som er mange gange større end budgettet i Odder. Det betyder også, at træningen foregår i dagtimerne, hvilket ikke er uden betydning, når man til dagligt er ”far-til-fire” hjemme i Ålborg..

- Jeg har været utrolig glad for at være en del af Odder-familien, og var også indstillet på at fortsætte projektet 2-3 år endnu, fortæller Morten Secher. Det har derfor også været en rigtig svær beslutning. Men jeg er glad for den gode dialog med Odder, som gav mig tid og mulighed for at overveje mine muligheder. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har valgt Odder fra – jeg har valgt noget andet til, fordi jeg fik en unik mulighed, som jeg føler, at jeg var nødt til at tage imod.

Morten Secher kom for knap tre år siden til Odder fra Aalborg Håndbold, hvor han var ansvarlig for håndboldlinje på AAB’s college og siden blev assistenttræner for ligaholdet.

Morten Secher har haft ansvaret for et projekt, der handlede om at hjælpe klubben med professionalisering og med at klargøre truppen til en oprykning til Boxerligaen. Oprykningen blev en realitet allerede 2. år i Odder, og selv om klubben har haft det svært i Boxerligaen og rykker direkte ned, har holdet leveret mange fine kampe – og klubben har høstet masser af værdifulde erfaringer.

- Vi har fået en masse gode oplevelser og er blevet mange erfaringer rigere. Så vi føler os rigtig godt klædt på til igen at sigte mod ligaen. Nu opbygger vi et nyt hold, som ikke bare kan sikre os en oprykning, men som også kan udvikles til at holde fast i en plads i den bedste række, forklarer formand Henrik Bentsen.

Jagten på en afløser til Morten Secher er derfor også allerede i fuld gang. Formanden fortæller, at man allerede er dialog med en række spændende kandidater, og man forventer ret hurtigt at kunne sætte navn på Sechers afløser.

- Vi har de seneste år været privilegeret af at rigtig mange spændende spillere har søgt til Odder. Nu oplever vi også, at der faktisk er en række spændende træneremner, der selv har vist interesse for vores projekt. Dem tager vi nu en snak med, så vi kan finde en træner, som ikke alene kan videreføre projektet, men som også kan være med til at løfte os ind i næste fase, udtaler Henrik Bentsen. Vi ville rigtig gerne have fortsat samarbejdet med Morten. Men jeg er også overbevist om, at vi finder en dygtig og spændende afløser.


Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!