MadsBrandt 5666Mads Brandt skal føre Odder tilbage i Ligaen

Erfaringerne fra HC Midtjylland, Vejle og ligadamerne i Randers HK skal bruges til at løfte talentudviklingen og træningsintensiteten i Odder Håndbold endnu et trin op.


Mindre end to uger efter, at Odder-træneren Morten Secher blev præsenteret som ny træner i HC Midtjylland, har Odder Håndbold fået en aftale på plads med afløseren.

Valget er faldet på Mads Brandt, som trods sin unge alder på kun 32 år, allerede kan kaldes en meget erfaren herrer. Efter 6-7 år med talentudvikling af især U18 på Fyn og i Viborg HK, har Mads Brandt været træner for 1. div. herrerne i både HC Midtjylland og Vejle Håndbold inden han kom til Randers HK som assistent og senere cheftræner for Ligadamerne.

- Valget af Mads Brandt er på ingen måde tilfældigt. Inden for ganske få dage fik vi henvendelser fra ikke mindre end 8 super-kvalificerede trænere, som gerne ville til Odder, udtaler formand Henrik Bentsen. Feltet har talt erfarne ligatrænere, tidligere landsholdsspillere og andre meget kompetente træneremner. Men der har i bestyrelsen været enighed om, at Mads Brandt er det bedste bud på en træner, som kan videreføre og udvikle det projekt, som vi har sat i gang i Odder.

Det har især været kombinationen af Mads Brandts arbejde med talentudvikling samt hans erfaring med at skabe udvikling i lignende klubber, som har tiltalt ledelsen i Odder. Men også hans personlige tilgang til tingene har vejet tungt.

- Mads har en meget dedikeret og professionel tilgang til opgaven. Han har allerede gjort sig mange gode tanker om, hvordan vi kan bygge videre på det solide fundament, som Morten Secher har skabt, udtaler Henrik Bentsen. Fokus vil være på udviklingen af unge talenter, bl.a. ved at videreudvikle et træningsmiljø, som matcher det liganiveau, som er målet med projektet.Den kommende Oddertræner glæder sig til udfordringerne


- Det er en utrolig spændende opgave at være med til at opbygge et helt nyt hold til det allerhøjeste niveau, udtaler Mads Brandt. Odder er en spændende klub, som kan tilbyde rigtig gode rammer for såvel trænere som spillere, og så gør det ikke helt så meget, at økonomien ikke er så stor. På den måde kan vi tiltrække spillere, som er mere dedikerede og tænker mere på deres egen udvikling end pengene her og nu. Det er jeg overbevist om kan føre os rigtig langt.

I Odder Håndbold taler de om bæredygtighed. Projektet går ud på at bruge erfaringerne fra denne sæson til at bygge et nyt hold op, som kan blive hængende og begå sig i Boxerligaen. En del spillere forlader klubben for enten at stoppe eller neddrosle karrieren – eller for at prøve lykke andre steder.

- Vi bygger et nyt hold op om en kerne af de unge spillere fra i år. Det skal først og fremmest være unge spillere, som vil kæmpe og ofre sig for at udvikle en ligakarriere, udtaler formanden. Målet er at opbygge et hold, der kan finde fodfæste i den bedste række. Så gør det ikke så meget, at vi ikke nødvendigvis rykker op det første år. Det vigtigste er, at vi bruger vores erfaringer til at opbygge noget, der er bæredygtigt på lidt længere sigt.


MadsBrandt 5713MadsBrandt 5726

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!