Erfarne Ronnie Mathiasen skal erstatte Martin Mauer

 

Odder Håndbold har lavet en 2-årig aftale med erfarne Ronnie Mathiasen, der er udset til at erstatte talentet Martin Mauer Larsen.

 

På trods af en alder på kun 26 år, er det en erfaren herre, der fremover skal løse opgaven som vestre back og playmaker på det nye foryngede Odder-hold. Ronnie Mathiasen har efter en tur i Skanderborg og Vejle, spillet i Ribe-Esbjerg de sidste fire år. I rygsækken er erfaringerne fra et par sæsoner i 1. division og tre sæsoner i Liga’en.

 

- Ronnie bliver en af de spillere, vi skal bygge det nye hold op omkring. Han har en god portion erfaring og er en meget alsidig spiller, som kan bruges på flere pladser i bagkæden, udtaler sportschef Lars Borg.

 

Mauer til Liga-klub

Ronnie Mathiasen kommer til at afløse talentet Martin Mauer Larsen, der efter aftale med Odder Håndbold er blevet løst fra sin kontrakt for at kunne prøve lykken i en Liga-klub.

 

De unge Odder-talenter har forlænget

Ronnie Mathiasen kommer de næste to år bl.a. til at spille sammen med de to stærke backs Anders Kragh Martinusen og Casper Søegaard Larsen, som begge har tegnet 2-årige kontrakter efter at de fik deres Liga-gennembrud for Odder i denne sæson. Det samme har i øvrigt den unge Martin Bisgaard på venstre fløj.

Også den erfarne målmand Morten Dueholm har forlænget med Odder, der forventer at forlænge med yderligere et par af de nuværende spillere.

 

Både unge talenter og mere erfaring på vej

Odder Håndbold oplyser i øvrigt, at man er kommet langt med opbygningen af et nyt og yngre hold, og at man snart er klar til at offentliggøre aftaler med en håndfuld spændende unge talenter krydret med et par lidt ældre spillere, der lige som Ronnie Mathiasen kan tilføre holdet erfaring.

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!