To unge talenter indtager højre fløj i Odder

Det bliver Jonas Eichwald på 20 år og Mads Peter Lønsborg på 19 år, der skal boltre sig på højre fløj på Odder Håndbolds nye unge hold i 1. division.

 

- Det er to unge spillere, der både har vilje, talent og masser af udviklingspotentiale, udtaler cheftræner Mads Brandt. Jonas Eichwald har allerede et års erfaring fra 1. division. Han har et stor udviklingspotentiale, og hvis han fortsætter sin udvikling, kan han godt blive en af de spillere, der kommer til at sætte sit præg på fremtidens Odder-hold. Mads Peter Lønsborg er ikke bare et stort talent. Han har også den helt rigtige indstilling og vilje, som gør at han vil kunne nå langt. Tilsammen bliver det en fantastisk duo.

Jonas Eichwald vender hjem til Østjylland for at studere efter et år i 1. division med Sydhavsøerne. Han har tidligere spillet U18 i Skanderborg, men er altså nu klar til at tørne ud for Odder Håndbold. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille i Odder, hvor jeg forventer at udvikle mig både som spiller og som menneske, udtaler Jonas Eichwald. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Odder er stedet, hvor en ung spiller som mig har de allerbedste forudsætninger for at udvikle mig – og jeg glæder mig til at blive en del af projektet med Mads Brandt i spidsen.

Mads Peter Lønsborg på bare 19 år har i denne sæson spillet U18 i Skanderborg. Her har han også snuset til Boxerligaen som 3. valg på højre fløj. Lønsborg, der er fra Tranbjerg, vil efter endt uddannelse koncentrere sig 100% om sin håndboldkarriere

- Jeg ser stor muligheder for at udvikle mig i Odder, hvor holdet er ungt, der er et godt træningsmiljø, store ambitioner og en helt klar plan – og så er jeg sikker på, at Mads Brandt vil kunne flytte mig rigtig meget som spiller, udtaler Lønsborg. Jeg ønsker at træne og spille på højt niveau, og jeg er sikker på, at jeg i Odder får den bedste start på min seniorkarriere.

Odder offentliggjorde første på ugen en aftale med den nykårne U18-mester og U19-landsholdsspiller Nikolaj Læsø Christensen, ligesom man tidligere har allerede offentliggjort aftaler med en række spillere først i 20’erne – krydret med erfarne spillere som Morten Dueholm og Ronnie Mathiasen. Klubben oplyser, at den i den kommende tid er klar til at offentliggøre nye aftaler med såvel helt unge talenter som mere erfarne spillere.

- Vores mål er at opbygge et hold, som kan udvikles og formes, så det er klar til Liga om 2-3 år. Derfor bygger vi på en kombination af helt unge talenter og mere erfarne spillere midt i 20’erne, fortæller sportschef Lars Borg. Det er et stort puslespil, men vi er kommet langt, og mangler kun få brikker. Så har vi et hold, som over et par år kan udvikles til at begå sig i Boxerligaen.

Klubben har tidligere udtalt, at en hurtig tilbagevenden til Boxerligaen ikke er et mål i sig selv. De første 1-2 år er sat af til at spille holdet sammen og give de unge spillere den fornødne erfaring. Men omvendt lægger klubben heller ikke skjul på, at målet er en fast plads i Boxerligaen.

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!