MikePaulsen1

 

Odder henter ung playmaker i SønderjyskE

Det bliver den lidt mere erfarne Mike Paulsen, der sammen med 19-årige Nikolaj Læsø skal styre spillet på det unge Odder-hold.


Mike Paulsen er blot 23 år, men har både spillet U18 og 3 år som senior i SønderjyskE, og har således trods den unge alder en del erfaring fra højeste niveau med i bagagen.

- Med det unge hold vi har under opbygning, bliver Mike en af de mere rutinerede kræfter, udtaler sportschef Lars Borg. Men vi ser også, at han har potentiale til at udvikle sig yderligere, så han kan blive en af bærende kraft på holdet.

Odder Håndbold er i færd med at bygge et nyt hold op omkring en lille stamme af spillerne fra sidste års Boxerliga-hold. Holdet bliver markant yngre, og kommer til at byde på mange helt unge spillere – herunder den nykårne danske U18-mester Nikolaj Læsø, som Mike Paulsen skal dele playmaker-pladsen med..

- Jeg glæder mig utrolig meget til at spille i Odder Håndbold, hvor jeg forventer at få en spilletid og dermed udvikle mig yderligere som spiller. Det er et spændende projekt, Odder er ved at starte op. Selv om det er et hold med mange nye spillere, forventer jeg, at vi bliver et stærkt hold, der kan være med til at præge i 1.division, udtaler Mike Paulsen. Jeg glæder mig til at trække den blå trøje over hovedet og kæmpe for Odder håndbold i næste sæson! 

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!