Odder henter fløj i Lemvig-Thyborøn 

Odder Håndbold har hentet den hurtige venstre fløj Dennis Schytt Haahr i Lemvig-Thyborøn.


DennisSchytt

Den 24-årige Dennis Schytt med en fortid i Viborg, Stoholm og Lemvig-Thyborøn er fra den kommende sæson klar til at tørne ud for Odder Håndbold.

- Dennis er en lynhurtig og teknisk dygtig spiller, som vi forventer os meget af, udtaler sportschef Lars Borg. Trods skader nåede han at scorede rigtig mange mål for Stoholm, mens turen til lemvig har været knap så succesfuld. Men vi ser en dygtig ung spiller med masser af potentiale, så han passer rigtig godt til vores koncept.

Med sine 24 år bliver Dennis Schytt en af de mere erfarne spillere på et ungt Odder-hold, som kommer til at tælle 10-12 spillere, som er yngre end Schytt.

- Jeg traf mit valg om at spille for Odder Håndbold på baggrund af det projekt spændende projekt, en ambitiøse træningskultur og målet om på sigt at komme tilbage til Boxerligaen, udtaler Dennis Schytt. Og så havde jeg også en god snak med min tidligere holdkammerat Casper Søgaard, som varmt anbefalede Odder Håndbold.

- Jeg har ikke fået så meget spilletid, som jeg kunne ønske, men jeg føler, at jeg har udviklet mit spil efter et år i ligaen, og jeg er ekstrem sulten for at komme ud og bevise det på banen. Jeg tror, der hård kamp om topplaceringerne i 1. division, men jeg har en forventning om, at vi med det unge og slagkraftige hold, kan være med i den sjove ende af rækken og så må vi se hvor langt det rækker.  

Schytt kommer til at dele opgaven på vestre fløj med den 20-årige Martin Bisgaard, som fortsætter i Odder Håndbold.

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!