Stærk og erfaren svensker til Odder 

Robin Oldberg - stærk og erfaren svensker med europacup-erfaring – er udset til at bliver ny forsvarsstyrmand i Odder Håndbold.

Robin

Selv om han bare er 25 år, er det en erfaren herrer, Odder Håndbold har hentet i Randers HH. Robin Oldberg har spillet flere år i den svenske liga, hvor det også blev til en række internationale kampe, inden han i 2013 skiftede til Randers HH for at følge sin svenske kæreste – landsholdsspilleren Sabina Jacobsen – til Danmark.

- Jeg synes, at Odder er i gang med noget interessant. Det er en forening med visioner, som efter min mening har gjort det helt rigtige ved at satse på unge talentfulde spillere. Jeg tror, at det er noget, som kommer til at give resultat i fremtiden, udtaler Robin Oldberg. Jeg håber og tror, at Odder kommer at kunne spille med om en plads i ligaen igen inden for kort tid.  

Statistikken fortæller alt om, at det er en alsidig spiller, der trækker i den blå Odder-trøje. Oldberg er udset til at være forsvarsgeneralen på Odder-holdet. Men han kan også spille både streg og bagspiller. I den svenske liga spillede han streg, mens han i Randers på to sæsoner nåede at scorer ikke mindre end 109 mål som bagspiller.

- I Robin får vi en spiller der har opbygget masser rutine både i Sverige, Danmark og Europa. Robin kan mange ting i begge ender af banen, men han har klart sin spidskompetence i forsvaret, udtaler cheftræner Mads Brandt. Robin er en fighter, der vil gå forrest både i kamp og til træning, og dermed får han utrolig stor betydning for vores udviklingsprojekt med mange unge spillere. 

Svenskeren understreger også selv sine ambitioner og vilje til at fighte for sejren

- Min personlige ambitioner er at udvikle mig som håndboldspiller og spille på højest muligt niveau, udtaler Oldberg. Jeg synes, at man altid skal vise vilje og gå 100% efter at vinde enhver kamp – og så skal vi kæmpe med i toppen af 1. division.

Data fra EHF-kampe i 2009 – 2012

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!