Klar til kamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold


Så er vi klar til sæsonens anden hjemmekamp, som er mod en gammel kending Lemvig-Thyborøn. Vi har fulgtes ad fra 1. div. til Ligaen og retur igen, og sidste år i Ligaen mødte vi vestjyderne med et uafgjort resultat på udebane og et kedeligt 8 måls nederlag på hjemmebane, så vi har revanche tilgode.

Lemvig-Thyborøn er kommet rigtigt godt fra start i år med sejre i de tre første kampe, hvilket alle dog har været mod hold fra den formodede lavere placerede hold i divisionen. Til gengæld har vi mødt tre af de formodede top-hold og den fjerde kandidat til top-3 er dagens modstander. De første kampe har vist, at vores unge hold endnu ikke er helt sammenspillet. Især har vi manglet noget angrebsmæssigt, men der sker fremskridt kamp for kamp. Viljen til sejr er der og der bliver gået godt til den, så vi har gode chancer for at hente points til kontoen i dag.

Vi håber på jeres opbakning til dagens spændende og vigtige opgør mod Lemvig-Thyborøn, hvor det ikke kun er spillerne, der skal helt op på mærkerne, men også jer kære publikum har mulighed for at hjælpe med jeres fantastiske opbakning.

Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde……

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse torsdag den 24. september.

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!