Nu skal der flere points på kontoen


duen 400px

Overskriften kunne være en provokation eller tegn på krise, men det er bestemt ikke tilfældet. I de første 7 kampe har vi fået 7 points, hvilket absolut er godkendt. Det er blevet til nederlag i de første tre kampe, hvor vores nye unge hold skulle spilles sammen – det var til tre hold i Top-4 og det uafgjort resultat sidste weekend var mod sæsonens overraskelse, HØJ, som ligger ubesejret på en aktuel 2. plads i 1. division. Med lidt mere rutine og kølighed var det også blevet til sejr og 2 points mod HØJ, men der er fortsat udviklingsmuligheder og potentiale i vores talentfulde hold.

De tre sejre vi har fået indtil nu (og de øvrige fire kampe) har vist, at der er masser af ”krudt i knægtene”, og at de med tempo og fight er klar til at tage kampen op uanset, hvem vi møder. Vi har spillet stærke forsvarskampe mod hold som Ajax og Team Sydhavsøerne og flotte angrebsopgør mod Lemvig-Thyborøn og HØJ – men som det urutinerede hold, det stadig er, mangler vi at ramme begge dele i hver kamp.

Vores nye hold og setup er ved at have fundet sammen, og vi går nu fra de på papiret sværeste kampe mod topholdene til en periode med lidt "blødere" modstandere. Også det rummer en stor udfordring, for det er fra nu af vi for alvor forventer 2 points pr. kamp. Og selv om vi tillader os at kalde nogle af modstanderne for lidt blødere, så vinder vi kun, hvis vi leverer 100 %.

Modstanderne betyder naturligvis også noget for mulighederne, og dagens modstander Team Vesthimmerland, er et af de hold, som vi - vurderet ud fra den aktuelle placering og vores sejr i træningskamp op til sæsonstarten – bør slå i dag. Historien viser dog, at vi tidligere har spillet meget tætte opgør mod himmerlændingene. Ud af de sidste 6 opgør er 4 endt uafgjort og 2 med to-måls sejre til Odder, men vi går helt klart efter de to points i dag – drengene er klar, og det håber jeg også, at I kære publikum er.

Lad os sammen give gutterne en super opbakning, og få Fort Spektrum til at syde. Det er i øvrigt sæsonens 2. TV-kamp på hjemmebane, så vi må også gerne lade seerne høre at vi er klar til kamp!

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.


Stegt flæsk ad libitum til FAN-fest

Kom til kampen på fredag og vær med til at løfte Odders 1. div. Herrer til sejr. Husk at du forud for kampen kan komme til FAN-Fest og få en lækker menu i Spektrums Café.
Se mere her!

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!