Ubesejret i 6 kampe – søndag den 15. november vil vi have den 7. skalp


Formand Henrik BentsenVelkommen til kamp søndag den 15. november kl. 15.30 i Spektrum Odder, hvor vi møder nr. 6 i 1. division HIK, mens vi selv indtager en fin 5. plads efter at være ubesejret i de seneste 6 kampe. Vi er på en godkendt position – har tabt til top-3 holdene i de første tre kampe, men er ellers gået ubesejret gennem de seneste 6 opgør.

 

Drengene har vist, at de udvikler sig fra kamp til kamp – tempoet er højt og fysikken fungerer. Mentalt har de været til at ryste en smule, hvilket vi fik at se i den seneste hjemmekamp mod Team Vesthimmerland, hvor vi var foran med 7 mål efter 40 minutter. Vesthimmerland kom tættere på, og i stedet for ”at stoppe bolden ind under bluse” og få ro på angrebsspillet, blev det lidt febrilsk og ustruktureret, hvilket som bekendt resulterede i, at vi måtte nøjes med uafgjort. Mere erfaring og overblik vil hjælpe, og allerede i den efterfølgende udekamp mod IK Skovbakken viste holdet, at de kunne modstå presset, da Skovbakken nærmede sig i 2. halvleg. Husk at holdets gennemsnitsalder kun er 22,7 år og at de to playmakere kun er hhv. 23 og 19 år.

 

På grund af landsholdssamling i sidste weekend har holdet haft kampfri, og ”nydt” perioden til at træne lidt ekstra hårdt uden bold i sidste uge – 2 timers hård cirkeltræning uden bold men med afslørende pulsmålere mandag d. 2 blev efterfulgt af stegt flæsk og persillesovs på Odder Parkhotel. Så drengene har fået både muskler og kilo på siden sidst og er helt fit til dagens opgør mod HIK.

 

HIK sluttede på 11. pladsen sidste år, og de er kommet flot fra start i denne sæson og ligger side om side med os (10 points), men har også været gennem et lidt lettere opstartsprogram. Selvom 1. division er ret lige forventer vi dog, at vi kan hente de to points i dagens kamp, så vi kan fortsætte den flotte stime som ubesejret.

 

Vi håber, at der kommer rigtigt mange til dagens kamp, for der er generelt stor interesse for Odder i håndbold. Vi er den mest transmitterede klub i 1. division med 7 kampe inden jul på KanalSport. Desuden har vi i dag besøg af ungdomslandstræner Morten Henriksen, som holder et indlæg i Vippen før kampen og kommer for at se vores to U19-landsholdsspillere Nikolaj Læsø og Simon Sejr i aktion.

 

Endnu en gang velkommen til kamp på søndag kl. 15.30, og husk drengene har brug for jeres hjælp. Spektrum Odder har altid været en god hjemmebane som mange modstandere frygter. Hjælp os med at holde fast i det. Giv drengene jeres fulde opbakning – og være med til at skabe feststemning i hallen.

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

 

Netauktion på www.odendo.dk er startet igen.

Kik ind på siden og byd på de mange spændende produkter og ydelser. Vi tilbyder alt fra håndværkere til godt brød og julekalendere. 

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!