Planen holder – men svær kamp i vente torsdag den 26. nov. kl. 19


Formand Henrik BentsenKom til torsdagens kamp, som er et vigtigt brag mod fynske Otterup HK, som ligger midt i rækken med tre points mindre end os. Otterup har spillet nogle rigtig gode kampe indtil nu, og bl.a. besejret top-3 holdet Randers, men også sat points til mod lavere rangerende hold som HIK. De kommer dog til aftenens opgør med en god portion selvtillid efter sejre over Hjallerup og seneste en storsejr på 11 mål over Køge Håndbold, så det bliver en svær kamp, hvor vi skal spille op til vores bedste og ikke mindst spille stabilt for at hente en sejr. Vi har tidligere mødt Otterup HK i to sæsoner, hvor vi har vundet alle fire opgør, så vi skulle også meget gerne have de to points i aften.

 

Kampen er den 12. i sæsonen og vi er nu ubesejret i de seneste 8 kampe og ligger på en flot 4. plads, hvilket er fuldt tilfredsstillende, og næsten bedre end forventet. Vi vidste forud for sæsonen, at de sværeste kampe lå i starten – ikke kun fordi vi havde et nyt, ungt hold, men også fordi det var de stærkeste hold, vi startede med. Efter de tre indledende nederlag til top-3 holdene, har holdet vist sin styrke med hurtigt og flot håndbold. Vi har dog også set, at der fortsat er behov for at bygge lag på med stabilitet og rutine, hvilket bl.a. de uafgjorte resultater mod HØJ og Team Vesthimmerland var udtryk for.

 

Det går dog den rigtige vej – der er mere ro på, når modstanderne presser på mod slutning af kampene, men drengene har naturligvis meget at lære endnu. Trods en sikker sejr kørte spillet ikke godt i 2. halvleg af sidste weekends udekamp mod Hjallerup, og vi skal et niveau op for at hente de to points mod fynboerne i dag.

 

Det er jeg sikker på, at drengene og teamet bag er klar til, så med jeres hjælp, kære publikum, skal vi meget gerne have et brag af en kamp og en sejr over Otterup HK. Derfor mød op og lad os høre jer alle sammen og lad os sammen få taget til at lette i Spektrum og stemningen til at syde - så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!