Kampen mod HØJ skal være vendepunktet

Søndag den 14. februar kl. 15.30 i Spektrum

 

Vi har nu overstået kampene mod de hold, der ligger over eller lige under os, og efter regulære ”mavepumpere” i de sidste to kampe, skal kampen mod HØJ gerne være et vendepunkt.

Vores unge hold har præsteret godt, og ligger p.t. på en 4. plads – blot ét point fra en af de forjættede opspilspladser. Det er bedre end forventet, og det lover godt for et spændende forår, hvor vi stadig har en god chance for at nå tredjepladsen.


Det vigtigste er imidlertid, at vi er tålmodige og arbejder langsigtet med at udvikle holdet.

Der er i sig selv ikke noget underligt i, at et ungt og relativt urutineret hold svinger lidt i præstationerne – og ind i mellem også kan have nogle lidt større udfald. Men hvis vi skal holde fast i toppen, skal vi have bundniveauet hævet, så vi ikke taber stort i perioder af kampene. Det arbejder vores dygtige trænestab og ikke mindst truppen også stenhårdt på. Jeg håber, at vi i dagens kamp kommer til at se resultaterne af de bestræbelser.


HØJ - fusionsholdet fra Ølstykke og Jyllinge – ligger ellers fint placeret i tabellen. Men tabellen snyder lidt. Holdet har lagt ud mod nogle af bund- og midterholdene, og har nu udsigt til et hårdt program med kampe mod alle topholdene. Det er derfor ét af de hold, som vi skal kunne slå, hvis vi vil gøre os gældende i toppen af rækken.


Vi håber, at drengene for alvor stempler ind fra kampens start. Men de har også brug for størst mulig opbakning fra alle jer på ”lægterne” lige fra starten af kampen. Vi skal genrejse Spektrum som et uindtageligt fort, som alle udehold med rette frygter – det er både spillernes og tilskuernes opgave!


Med de ord vil vi ønske alle gæster, spillere, officials, dommere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god håndboldsøndag i Fort Spektrum. 

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!