Tilbage på sporet og på 4-pladsen

Torsdag den 25. februar kl. 19.00 i Spektrum

 

Vi ser frem til lokalbrag mod IK Skovbakken, som har 3 af vores ”gamle” spillere med på holdet. Skovbakken er lige nu placeret på 10. pladsen og ligger dermed til at spille kvalifikation om at blive i 1. division. Det er klart en situation, de gerne vil undgå, og der er ingen tvivl om, at vi møder et hold, som vil kæmpe med næb og klør for at hente points til avancement i rækken.

På udebane slog vi Skovbakken med 12 mål, men Skovbakken har bl.a. besejret Team Sydhavsøerne ude og hentet points mod Randers og HØJ, så de skal ikke undervurderes.

 

Vores drenge er kommet tilbage på banen, og efter tre nederlag i træk blev det til en sikker sejr over Team Vesthimmerland, som ellers altid har drillet os. I lørdags var der ingen slinger i valsen og efter en lige første halvleg besluttede ”Duen” at starte flyvende i 2. halvleg, hvor han lagde ud med 6 redninger, og samtidig var der koncentration og fokus i ”marken”, så vi hentede en fin 7-måls sejr: 25-32.

Ud over, at Dueholm var flyvende i 2. halvleg, spillede Mike Paulsen en rigtig flot kamp, og Ronnie Mathiasen meldte sig virkelig på banen igen. Det sammen med resten af holdets indsats lover godt for torsdagskampen, og jeg er sikker på, at holdet vil give den gas, og gøre hvad de kan for at skabe en underholdende kamp og besejre lokalrivalerne fra IK Skovbakken.

 

Der var en rigtig flot opbakning til holdet Vesthimmerlandskampen i Farsø, hvor omkring 50 Odder-fans var mødt op. Det kunne virkelig høres og jeg tror også, at det gav drengene på banen et ekstra løft. Herfra skal der lyde en tak til Friis Sports- og Fritidsrejser for at sponserer bussen, og til de mange fans, som tog turen til Himmerland i lørdags.

 

Kære fans, jeg håber, at I møder talstærkt op til kampen mod IF Skovbakken og at I alle vil give den ”max gas”, så vi kan sende Skovbakken retur til Aarhus uden points i bagagen. Husk det skal høres, at Odder regerer i Fort Spektrum, så lad os sammen få taget til at lette i Spektrum og stemningen til at syde - så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

Sæsonens sidste hjemmekamp - vi møder Skovbakken

Her den rigtige annonce omkring kampen d. 22/3 mod AJAX København - der er ved en fejl kommet en gammel annonce i denne uges Odder Avis

Hent gratis adgangsbiletter ved kampsponsor ProBiler - Odder.

22032022EKSTRA

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!