Velkommen til endnu et aftenopgør

Søndag den 13. marts kl. 19.00 i Spektrum

 

Vi byder søndag velkommen til Hjallerup IF, som er oprykkere til 1. division. Holdet har svært ved at slå til i 1. division, hvor Hjallerup IF indtager sidstepladsen og i det hele taget har haft en svær sæson. Man skal dog aldrig undervurdere en ”underdog”, og i den seneste hjemmekamp var de tæt på at tage points fra Otterup HK, så vores drenge skal være klar til kamp for at sikre de to points.

 

Vores hold har haft en svingende periode på det seneste – dog har udfaldene været begrænset til dele af kampene, og drengene har vist, at når de spiller op til deres topniveau, kan de følge top-holdene til dørs. Men kommer de ikke i gang fra kampstart, kan det give problemer. Senest i udekampen mod HIK var første halvleg under vanligt niveau, men i anden halvleg var de tilbage på sporet og sikrede de forventede 2 points. Det skal det også gerne blive til igen søndag aften, men holdet har brug for jeres opbakning kære publikum, så jeg håber, at I vil møde talstærkt og højlydt op til dysten.

I dagens kamp skal vi have to points på kontoen, og jeres store opbakning og hjælp til holdet betyder rigtigt meget. Fort Spektrum er en stærk hjemmebane som mange modstandere frygter. Hjælp os med at holde fast i det. Giv drengene jeres fulde opbakning – og være med til at skabe feststemning i hallen.

 

Mød op til kampen - Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

 

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!