Nu gælder det oprykningsspil

Velkommen til sæsonens sidste kamp i grundspillet mod Køge Håndbold. Kampen mod Køge Håndbold skal vindes for at sikre den spændende 3. plads, som giver to kvalifikationskampe til Ligaen.

Oprykkerne fra Køge har udspillet deres chancer for at blive i 1. division – de ligger næstsidst, men har spillet nogle gode kampe på hjemmebane, hvor det har været lige-ved-og-næsten mod flere stærkere hold. Senest blev det til et knebent nederlag til Otterup, men på udebane har de haft det svært – og det skal de også have i dagens kamp i Spektrum.

Drengene viste i den seneste hjemmekamp mod Hjallerup, at der er klasseforskel på bund og top i 1. division, og efter kampen udtalte Hjallerups træner, Jakob Voldby: ”Vi mødte et hold, der var hurtigere end os i både tanke og handling - faktisk nok det bedste hold, vi har mødt i sæsonen!” Det var en flot og velspillet kamp, og det niveau skal vi holde fast i mod Køge, så skal de to points nok komme i hus. En slutplacering i Top-4 er absolut godkendt i den første sæson med vores stærk foryngede hold – husk at gennemsnitsalderen ved sæsonstart var 22,7 år, og ældste mand i start-7eren (excl. Dueholm) var 23 år.

Drengene har udviklet sig rigtigt flot under Mads Brandt og Brian Jensens ledelse og har skabt grobund for en stærk trup næste sæson, hvor vi igen vil blande os i top-striden. Tak til hele holdet og teamet bag for den flotte indsats. Vi har i de seneste kampe set, at den store opbakning til holdet har været med til at løfte gutterne – over 400 tilskuere til hjemmekampene, mere end 50 til udekampen mod Vesthimmerland og et tilsvarende antal tilmeldte turen til Otterup. Derfor kære publikum er jeres opbakning som altid vigtig, og jeg håber, at I vil møde talstærkt og højlydt op og hjælpe med at blæse sjællænderne ud af Fort Spektrum. 

 

Sæsonen er ikke slut endnu – pokalkamp mod Skjern Håndbold

Uanset kvalifikationskampe til Ligaen eller ej så har vi endnu en spændende kamp i vente! I landspokalturneringen skal vi møde Ligatopholdet fra Skjern Håndbold. Der er endnu ikke sat dato på kampen, men den skal spilles senest d. 12 maj, så hold øje med vores hjemmeside og facebook, så du kan komme og se Kasper Søndergård & Co i aktion her i Spektrum.

 

Så er der fest ...

Et brag af en fest d. 21. maj Et nyt tiltag er en afslutningsfest for vores spillere, hjælpere, fans, anpartshavere og sponsorer. Det bliver en aften, hvor vi giver den fuld gas med blandt andet

  • Lækker mad og drikkevarer
  • Koncert med Thomas Buttenschøn
  • Cykelevent med en række sponsorhold og med deltagelse af to tidligere verdensmestre Alex Pedersen og Niels Fredborg, der desuden er OL guld-, sølv- og bronze-vinder
  • Auktion over spillertrøjer incl. autografer
  • musik og dans


Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 21. maj og vær med til at slutte en spændende sæson festligt af i et godt og glad selskab.


Tilbage til den vigtige kamp mod Køge Håndbold. Mød talstærkt op påskelørdag den 26. marts kl. 15.00 i Spektrum og hjælp vores drenge til de to vigtige points.

 

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!