Odder henter ung liga-målmand

Nicolai Neupart fra grundspilsvinderne Team Tvis-Holstebro er udset til at afløse Morten Dueholm i målet i Odder.
- Jeg synes, Odder Håndbold har gang i et spændende projekt, med mange unge talentfulde spillere, som er sultne efter at komme tilbage til Boxerherreligaen. De har indført en kultur, som jeg ser frem til at være en del af og jeg tror bestemt at holdet kan udvikle sig til noget endnu større, begrunder Neupart sit valg af Odder.

Nicolai Neupart har spillet omkring 30 ligakampe for henholdsvis Ribe-Esbjerg og Tvis-Holstebro, men har dog ikke fået den spilletid han havde håbet.

- I de sidste 2 sæsoner har jeg siddet meget på bænken, og har ikke fået den spilletid, som jeg havde håbet, fortæller Nicolai Neupart. Derfor er jeg også nået til det punkt, hvor jeg gerne vil have noget stabilitet i mit spil, og der tror jeg netop Odder Håndbold og 1. division, kan være med til at løfte mit spil.

Den 21-årige Neupart, der har været inde omkring både U18 og U21-landsholdene, skal dele tjansen i målet med det 2 år yngre stortalens Simon Sejr Jensen, der kom til Odder før denne sæson.

Simon Sejr stod sidst år lidt i skyggen af den rutinerede Morten Dueholm, men viste momentvis, at han har talent og niveau til at begå sig i toppen af dansk håndbold. Begge Odders nye målmænd er store drenge på over 2 meter.

- Vi har nu to unge talenter, der skal udvikles og modnes, udtaler sportschef Lars Borg. Unge målmænd vil typisk svinge lidt mere i præstationerne, og jeg forventer derfor en mere ligelig fordeling af spilletiden. Men Nicolai Neupart bliver helt sikkert et spændende supplement til vores udviklingsprojekt med mange unge spillere.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!