TobiasJorgensen400px

Topscorer fra Skovbakken til Odder

Mens Odder Håndbold i øjeblikket forbereder sig til kvalifikationskampe til ligaen mod HC Midtjylland, så er de samtidig ved at gøre sig klar til den kommende sæson, og har skrevet en 1-årig kontrakt med Skovbakkens stortalent, Tobias Jørgensen.


125 mål i 25 kampe. Tobias Jørgensens statistik er ikke til at tage fejl af. Den 20-årige bagspiller har bombet løs for Skovbakken i den forgangne sæson. Men nu skifter han den gule trøje og bundholdet fra det nordlige Aarhus ud med topholdet fra Odder.


- Jeg vil gerne prøve at spille på et højere niveau. Jeg har været vant til at kæmpe om overlevelse. Nu vil jeg gerne prøve at spille med i toppen, siger Tobias Jørgensen.


I Odder Håndbold glæder de sig over tilgangen af den unge bagspiller, der skal skærpe konkurrence i bagkæden hos liga-bejlerne.

- Allerede op til denne sæson holdt vi skarpt øje med Tobias. Men vi vurderede, at han havde godt af en sæson mere i trygge rammer med masser af spilletid, som kunne være med til at udvikle ham yderligere. Og nu mener vi så, at han er helt klar til at tage skridtet videre, fortæller sportschef i Odder Håndbold, Lars Borg, og fortsætter:

- Han besidder ganske enkelt en helt masse kvaliteter. Og så passer hans stil rigtig godt ind i vores koncept og den måde, vi gerne spille håndbold på. Vi ser os jo pt. som en udviklingsklub, hvor mange unge talenter vil bruge os som springbræt, lyder det fra sportschefen.


Og den beskrivelse passer særdeles godt ind i Tobias Jørgensens karriereplaner.

- På sigt vil jeg gerne ud og være professionel. Og derfor passer det her skifte godt. Jeg har taget nogle år i Skovbakken som ny-senior med meget spilletid. Nu kommer jeg så til en klub på et lidt højere niveau, og så håber jeg på at kunne spille liga-håndbold om nogle år, slutter Tobias Jørgensen.


Fakta:
Tobias Oliver Lund Jørgensen
20 år
187 cm – 92 kg
Bagspiller
Tidligere klubber:
IK Skovbakken og Aarhus Håndbold U18.
DM Guld U18
92 mål i 23 kampe i sæsonen 14/15
125 mål i 25 kampe i sæsonen 15/16
Kontrakten er 1-årig

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!