Håndbolden sælger Odder for millioner

Næsten 20 millioner kroner – helt præcist 19,867 mill. – var annonceværdien af den omtale som Odder Håndbold i 2015 genererede gennem det at være en af landets 20 bedste klubber på herresiden.


Dette ganske opsigtsvækkende tal er Divisionsforeningen kommet frem til gennem en meget omfattende medieanalyse af topklubberne. Og det er en undersøgelse, der viser, at der har været 2191 artikler i trykte eller indslag på elektroniske medier med Odder Håndbold som centrum.


Heraf er knap en tredjedel – i alt 841 – at læse eller høre på landsdækkende medier. Blandt andet på diverse Web-sider. Og det vil altså sige, at omtalen, præsentationen er tilgængelig for alle mennesker fra Skagen til Gedser.


Og når man kigger på 1. divisionsklubberne generelt står der Odder på hele 20 procent af al omtale.

- Det er meget interessante tal. Ikke bare for os i Odder Håndbold, men det må også være det for både kommunen og for det forretnings- og erhvervsliv, der er i byen. For de viser, at man ved at være sponsor/samarbejdspartner med os kommer meget bredt ud. Dette er ikke længere kun et lokalt foretagende, siger formanden for Odder Håndbold Henrik Bentsen.

- Og jeg synes også, at det må være et rigtig godt budskab for kommunen. For det er et signal om, at de får meget for deres sponsorbidrag.  Vi bringer Odder på landkorter og giver dermed et stort bidrag til at markere dette sted som en attraktiv bosætningskommune. - Det sker ikke bare altså ikke bare gennem signaler til nærområdet, men til hele landet. Vi fortæller en god historie til både firmaer, forretninger og mennesker om, at her sker noget, der er værd at være med i, siger Henrik Bentsen.


Bemærkelsesværdigt er også, at Odder Håndbold har fået hele 52 procent mere omtale i 2015, end det var tilfældet i 2014. Heraf 15 procent mere i efteråret 2015 som 1.divisionsklub i efteråret 2014, hvor klubben ellers befandt på højeste niveau i Håndboldligaen.

Men en ny oprykning vil kunne ændre markant på dette. TV2 og TV2-Sport har udvidet dækningen af live-kampe markant. Og det vil sige, at kan Odder spille sig op i det fineste selskab igen, er der markant bedre basis for at blive TV-dækket, end det var tilfældet i sidste sæson.

Som eksempel kan nævnes, at når dette års grundspil snart slutter, vil en klub som Skanderborg Håndbold kunne notere sig hele ni kampe med direkte TV-transmissioner – heraf de syv på hjemmebane. Med op til ca. 250.000 seere, når de sendes på TV2. Og typisk mellem 50.000 og 60.000, når der sendes på TV2-Sport.

- Jeg synes, at det er tal, der beviser, at man får rigrig meget ud af at være med i kredsen af samarbejdspartnere i Odder Håndbold. Vort håb er selvfølgelig at få endnu flere med, så der bliver økonomisk basis for forstærket sportslig udvikling. Vi er forrest i kampen for at brande Odder, og det vil vi gerne blive ved med at være, siger Henrik Bentsen.


For yderligere oplysninger: Kontakt formand Henrik Bentsen, tlf. 40 18 63 50, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!