Festlig optakt til pokalbrag mod Skjern

Der er lagt op til en festlig aften med fællesspisning, 6-dagesstemning og hyldest til spillerne og holdet forud for pokalbraget mod Skjerns ligahold.


Aftenens hovedbegivenhed er uden tvivl pokalkampen mod Skjern, som samtidig markerer afslutningen på en flot sæson. Med de to tætte oprykningskampe mod HC Midtjylland, har Odders håndbolddrenge sat en tyk streg under, at de har potentialet til at overraske. Selv om holdet nu har holdt lidt ferie og dermed ikke er i skarpeste kampform, går de ind til kampen for at vinde.

- Vi har vist, at holdet har potentialet til at overraske. Så vi går ind til kampen med masser af optimisme, udtaler formand Henrik Bentsen. Jeg forventer en tæt og intens kamp, og håber selvfølgelig, at vores unge drenge kan overraske et Skjernhold, som har haft en lang sæson med slutspilskampe. Men for mig er optakten til pokalbraget faktisk mindst lige så vigtigt.

Aftenen starter nemlig med et festligt arrangement med fællesspisning, hyldest til spillerne og holdet samt ikke mindst en portion 6-dags-stemning, når sponsorerne kører ”cykelløb” på spinningcykler.

Festlighederne starter i kl. 17.45 med velkomstdrink i Multihallen. Det koster kun 150 kroner for hele arrangementet incl. entrebilletten til pokalbraget – det vil sige, at det kun koster 50 kroner at deltage i spisning og festligheder. Alle er velkommen. Billetter kan bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!