Odder Håndbold henter lokalt stortalent hjem i folden


FrederikThoegersen


I bestræbelserne på at skabe et slagkraftigt til den kommende sæsonen i 1. division har Odder Håndbold igen forstærket sig. Denne gang tilmed i tråd med en af klubbens kerneværdier om at være solid lokalt forankret.

For Odder har tegnet kontrakt med det lokale talent, Frederik Thøgersen, der vender hjem.

- Jeg er meget glad. Jeg kommer tilbage til min barndomsklub, hvor jeg har en masse gode håndboldoplevelser fra. Jeg har altid været glad for at komme i Spektrum, og har altid set op til herrespillerne i klubben. Jeg har altid drømt om og håbet på, at blive én af dem, hvilket jeg nu får muligheden for at blive, fortæller Frederik Thøgersen.

Lige så glad er Odders sportschef, Lars Borg.

- At det er lykkedes os at hente Frederik, gør mig helt vildt stolt. Vi har en målsætning og en ambition om, at vores trup skal bære et bræg af de lokale talenter, vi har her i byen og området. Og det er Frederik en perfekt garant for. Selvfølgelig udover at han er virkelig dygtig til at spille håndbold, lyder det smilende fra sportschefen.

Frederik Thøgersen er altså ikke fremmed for Odder Håndbold, hvor han trådte sine barnehåndboldsko. Men faktisk er han allerede også godt kendt med førsteholdstruppen og trænerteamet.

- Frederik har i denne sæson trænet med os én dag om ugen, mens han har spillet på Skanderborgs U18 hold, som efter jul har spillet i landets bedste række i den aldersgruppe. Så vi her et godt kendskab til Frederik. Vi er sikre på, at han kan blive fast førsteholdsspiller hos os i løbet af få år, forklarer sportschef, Lars Borg.

Den målsætning deler Thøgersen:

- Jeg glæder mig først og fremmest utroligt meget til at blive en del af en meget stærk trup med mange unge spillere, styret af et dygtigt trænerteam, der også har fokus på talentudvikling, hvilket tiltaler mig meget, siger han og fortsætter:

- Jeg håber og ved, at jeg kommer til at lære rigtig meget af både Mads Brandt og Brian Jensen, men også de andre spillere i truppen. Og så kommer jeg også til at blive en del af et professionelt set-up og træningsmiljø, hvor der bliver gået til den i hallen til træning, hvilket forhåbentligt kan give mig noget hår på brystet som førsteårssenior, slutter Frederik Thøgersen.

Aftalen mellem Frederik Thøgersen og Odder Håndbold løber i et år.

Fakta:
Vægt: 88 kg
Højde: 188 cm.
Alder: 19 år

Tidligere klubber:
Hou IF, Odder Håndbold, AGF, Århus Håndbold og Skanderborg.

Titler: Pokal med Skanderborg U18 2016

Studie: Aarhus Business College - HHX 3. år efter ferien.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!