Rutineret liga-spiller tilbage til Odder

Jonas Corneliussen vender tilbage til Odder efter et års liga-håndbold i Skanderborg.


JonasC mod Kolding


Odder Håndbold er ved at få godt styr på truppen til kommende sæson. Mens de seneste tilgange har været af helt unge ungdomslandsholdprofiler, så har den ambitiøse 1. divisionsklub nu hentet mere rutineret forstærkning.


Venstrehåndede Jonas Corneliussen vender nemlig tilbage til Odder, hvor han havde en succesfulde sæsoner, inden han skiftede til Skanderborgs liga-hold før den forgangne sæson.

- Jeg var utrolig glad for sidste ophold, jeg havde i Odder. Det en virkelig god oplevelse. Det var Odder, der gav mig en chance for at prøve mig af. Jeg har også været glad for at spille i Skanderborg. Men når jeg nu ikke skulle være der længere, så blev jeg glad, da Lars (Borg, sportschef, red.) ringede. Det var det, jeg skulle, lyder forklaringen fra Corneliussen.

Nu er den 26-årige højre back og højre fløj tiltænkt en bærende rolle på en meget ungt Odder-mandskab.

- Først og fremmest vil jeg sige, at det jo er en rolle, men gør sig fortjent til. Men det er klart, at det er da en af grundene til, at jeg valgte at skifte til Odder. For at få en større rolle, end jeg har haft de seneste par år. Jeg synes selv, at jeg har fået en del erfaring og hår på brystet, så jeg kan påtage mig noget mere ansvar både på og uden for banen, siger Jonas Corneliussen.

I Odder Håndbold næsten jubler de over aftalen med deres hjemvendte profil.

- Jonas kommer tilbage til Odder Håndbold med endnu en liga-sæson i bagagen. Med den erfaring håber vi, at Jonas, som en af de ældre i truppen, kan være en af dem, som kan vise vejen for de unge spillere. Vise dem hvad der skal til for at være med i toppen både til træning og kamp. Og med Jonas har vi efterhånden de bagspillere, som vi påtænker i truppen, konkluderer en glad sportschef, Lars Borg.

Nu venter altså en sæson på et nyt hold for Jonas Corneliussen. En sæson han ser frem mod med store ambitioner.

- Det er jo nogle unge knægte, så det bliver spændende. Jeg tror, vi bliver et hold, som kan drille de store drenge, så jeg tror på en top 3-placering, slutter Jonas Corneliussen, som har skrevet en 2-årig kontrakt med Odder Håndbold.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!