Odder Håndbold forlænger med ung defensiv nøglespiller


Nikolaj Læsø har skrevet under på en ny kontrakt med Odder Håndbold mere end et år før kontraktudløb.
Endnu spiller forlænger sin kontrakt med Odder Håndbold før tid. Nikolaj Læsø har nemlig valgt at sætte sin signatur på en ny kontrakt.

- Nikolaj er ung mand med tro på egne evner. Han arbejder benhårdt i hverdagen for at nå sine mål, som er ligahåndbold. Der er ingen trivi om, at Nikolaj bliver en stor profil i den kommende sæson. Men der er selvfølgelig stadig et par ting at arbejde med, og det arbejde er vi glade for skal ske i Odder, forklarer sportschef, Lars Borg.

I sin første sæson som seniorspiller kæmpede Læsø sig til en fast plads i Odders midterforsvar. Derudover er han stadig at finde på det danske U20-landshold.

- Min første seniorsæson har været utrolig spændende og lærerig. Jeg har tydeligt kunne mærke den fysiske forskel på senior og ungdom. Jeg synes, at projektet med de unge spillere er lykkedes godt, hvilket jo også resulterede i en rigtig fin slutplacering i 1. division, lyder evalueringen fra Nikolaj Læsø.

Nu kan han se frem mod en sæson med masser af udviklingsmuligheder.

- I min første sæson fandt jeg hurtigt min rolle i forsvaret. Jeg nåede desværre aldrig rigtig at finde den i angrebet. Og det er helt sikkert min hensigt, at det netop er på det punkt, jeg skal udvikle mig, slutter Læsø.


Nikolaj er også kåret til årets spiller i Odder Håndbold, en hæder Nikolaj får for at være den meste værdifulde spiller og en spiller som har lagt et hav af lag på i sit spil, ikke mindst i træning og styrkerummet. Kæmpe respekt og tillykke.


Laesoe

Nikolaj Læsø

Nyt fra Odder Håndbold

Sæsonens sidste hjemmekamp - vi møder Skovbakken

Her den rigtige annonce omkring kampen d. 22/3 mod AJAX København - der er ved en fejl kommet en gammel annonce i denne uges Odder Avis

Hent gratis adgangsbiletter ved kampsponsor ProBiler - Odder.

22032022EKSTRA

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!