Fløj-talent forlænger med Odder Håndbold


Odder Håndbold har lavet en ny og længere kontrakt med stortalentet Mads Peter Lønborg.

Efter en meget succesfuld første sæson, er det unge fløj-talent Mads Peter Lønborg og Odder Håndbold blevet så glade samarbejdet, at det har skrevet en ny og længere kontrakt.

- Min første senior-sæson i Odder har været fremragende. En sæson med stor tillid fra Mads Brandt og Brian Jensen (cheftræner og assistenttræner i Odder, red.), som har resulteret i mange minutter på banen i kampene. Jeg har udviklet mit spil, og der er gennem sæsonen blevet lagt mere ansvar over på mig, hvilket jeg synes, er fedt, lyder Lønborgs evaluering, som fortsætter:

- Jeg kan se tilbage på en sæson med mange positive oplevelser. En fast plads på højre fløj, fire gange kåret til kampens-spiller på hjemmebane, udtagelse til U20-landsholdet og en landskampdebut på hjemmebane i Odder mod Frankrig. Derudover fortæller deltagelsen i oprykningspillet til ligaen, at det har været en fantastisk sæson, siger han.


Med de meritter glæder det naturligvis også sportschefen i Odder Håndbold, at det er lykkes at holde på deres unge profil. 

- ’MP’ har fra den første snak, vi har haft med ham, vist at han vil håndbold 100%. ’MP’ er meget seriøs omkring sin sport. Det viser han til hver eneste træningpas og til alle kampe, om det så er på banen eller på bænken. Det er fedt for Odder Håndbold, at vi nu har skabt en platform, hvor unge talenter kan flytter sig så markant, at de kan spille sig til fast plads på U20-landsholdet, forklarer sportschef, Lars Borg.


Og cheftræner i Odder Håndbold jubler over forlængelsen med ’MP’.

- ’MP’ har i sin første sæson som senior vist, at når man kommer ind i et god trænings miljø og vil træne, så flytter man sig. Det har ’MP’ gjort i sådan en grad, at han i løbet af sæsonen er blevet vores førstevalg, og at Morten Henriksen har givet ham en plads i U20-landsholdstruppen.
Og denne kontraktforlængelse gør, at vi kan bygge mere op om ’MP’ de kommende sæsoner, lyder vurderingen fra cheftræner, Mads Brandt.


Nu har Odder Håndbold og Mads Peter Lønborg altså papirer på hinanden ind til sommeren 2018.


- Spillerne på holdet og trænere/ledere har været med til at give mig troen på, at jeg som spiller og vi som hold, hører til i toppen af 1. division. Det er jeg utrolig taknemmelig for, slutter Mads Peter Lønborg.

LED 15MadsPeterLonborg

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!