boxer herreligaen 150pxHerreligaen i håndbold har fået ny hovedsponsor i tv-udbyderen Boxer TV. Det betyder ikke blot, at ligaen skifter officielt navn til Boxer Herreligaen, men også en lang række små og store ændringer, som påvirker udsmykningen i hallen, spillertrøjerne, tv-oplevelsen og aktiviteter før og efter kampene. Vi har samlet de vigtigste elementer af den nye sponsoraftale, som ifølge direktør i Odder Håndbold, Karsten Geertsen, er vigtigt for fortsat at kunne udvikle dansk tophåndbold.

Tv-udbyderen Boxer satser stort på håndboldsporten og har tegnet sig for hovedsponsoratet af både dame- og herreligaen. Det er første gang nogensinde, at en sponsor har gjort det, hvilket er et kraftigt signal om, at Boxer sammen med klubberne og divisionsforeningen i fælleskab vil løfte håndboldsporten yderligere. Boxer glæder sig til samarbejdet med Odder Håndbold.

”Vi glæder os enormt meget til samarbejdet med Odder Håndbold. Vi har en fællesinteresse i at gøre håndboldsporten synlig og trække så mange mennesker som muligt ind og se kampene live. Foruden nyt navn, logo på tøjet, bandereklamer med mere, så handler sponsoratet for os om sammen med Odder Håndbold at få aktiveret sponsoratet, så vi er med til at give publikum en endnu bedre håndboldoplevelse” siger Phillip Phillipson, marketingchef hos Boxer, hvis tv-produkt passer godt sammen med de områder i landet, hvor håndboldinteressen er størst:

“Som en af landets største tv-udbydere med mulighed for frit at sammensætte sin tvpakke, som man ønsker det, er det vigtigt for os at være synlige der, hvor vores kunder er. Klubberne i Håndboldligaerne har en geografisk spredning, der passer rigtig godt med både de områder, hvor vi har mange kunder, og hvor vi ønsker at få flere. Så det er et perfekt match for os,” siger Phillip Phillipson, marketingchef hos Boxer.

Vigtigt med en ambitiøs sponsor

Hos Odder Håndbold ser man frem til samarbejdet med Boxer, og man lægger ikke skjul på at herreligaen har savnet en ambitiøs sponsor:

”Vi er glade for, at håndboldligaerne har fået en hovedsponsor, der er ambitiøs omkring at skabe gode håndboldoplevelser. Det er positivt både for os og vores publikummer,” siger Karsten Geertsen, direktør i Odder Håndbold.

Fakta om det nye sponsorat 

Boxer TV er med sine mere end 330.000 kunder én af Danmarks største tv-udbydere og er fremover hovedsponsor for både dame- og herreligaen i håndbold.

Konkret betyder det nye sponsorat følgende for Odder Håndbold:

  • Odder Håndbold-kampene annonceres fremover som kampe i Boxer Herreligaen.
  • Odder Håndbold får Boxerligaenss logo på ærmet af alle kamptrøjer. Logoet er udviklet i samarbejde mellem Boxer og klubberne i Boxerligaen.
  • Odder Håndbold kampe på TV2 får Boxer som programsponsor.
  • Der kommer nye 3D-reklamer ved målene i begge ender af banen til Odder Håndbold kampe.
  • Boxer Herreligaens nye logo vil fremover være at finde i kampprogrammer, på Odder Håndbold hjemmeside mv.
  • Medierne vil fremover skrive om kampene spillet i Boxer Herreligaen.
  • Odder Håndbold får mulighed for sammen med Boxer at skabe aktiviteter i hallen som giver publikum en endnu bedre stadionoplevelse.
  • Boxer kan i løbet af sæsonen besøge klubberne til særlige VIP arrangementer
  • Boxer sikrer sig rettigheder til at bruge billeder af Odder Håndbold-kampe som led i deres markedsføring på tv og print.

 

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!