Nu skal vi ikke være selvudslettende og bare svare "spille håndbold" - for det kan vi altså også godt i Odder. Men vi må indrømme, at der - stadig - er niveauforskel. 

En længere rejse! 
Skjern hører hjemme i den absolutte top og vi er kun kommet til bunden af toppen. Men man kan set over en årrække roligt sige, at vi haler ind på Skjern. Vi er ved at lære det - bl.a. med Skjern som forbillede. 
Sidst i halvfemserne arrangerede vi i samarbejde med Udvikling Odder et møde med Anders Dahl Nielsen under overskriften: "Hvad kan Skjern som Odder ikke kan?". Vi havde på det tidspunkt en lidt omskiftelig status og stod med en meget stærk ungdomsafdeling, mens både herrerne og damerne rodede rundt i serie 1. 

Stå sammen om flagskibet! 
Anders Dahl Nielsens hovedbudskab var: Koncentrer jer om det I er gode til og stå så sammen om det i lokalsamfundet. Vi vidste godt, at vi havde muligheder i håndbold og arrangerede studietur til Skjern. Vi fik et rigtig godt indblik i, hvad det vil sige at stå sammen i lokalsamfundet. Erhvervslivet i Skjern diskuterede ikke så meget, om de skulle støtte, eller hvem de skulle støtte. De erkendte, at gode aktiviteter med et stærkt flagskib i spidsen var nødvendige for at gøre Skjern kendt og attraktiv. Og Skjerns flagskib hed - og hedder - kort og godt Skjern Håndbold. Erhvervsaktiviteter, netværk osv. er centreret omkring håndbold. 

Stå sammen om yderligere udvikling! 
Vi er blevet bedre til det i Odder - både håndbolden og opbakningen. Både kommune og erhvervsliv giver nu en helhjertet opbakning til håndbold. Men udviklingen stopper - forhåbentlig - ikke her. I hvert fald har vi i Odder Håndbold en målsætning om at bide os fast i ligaen og for alvor blive kommunens flagskib. Et flagskib, der gør, at omverdenen i endnu højere grad får øjnene op for de mange kvaliteter i Odder. Det er summen af gode aktiviteter og helheden, der gør Odder attraktiv. Odder Håndbold er blandt de vigtige aktiver. Vi tror og håber, at både nuværende og nye sponsorer er enige med os, så vi kan stå sammen om yderligere udvikling. 

God kamp! 
Odder er ikke kun håndbold- selv om det de næste par timer er det, der optager os mest. Vi skal igen måle os med forbilledet fra Skjern og selv om vi er underdogs skal de have kamp til stregen. 

Vi ønsker alle en rigtig god kamp!

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!