Sejr er på vej – og det samme er holdet 

 Vi har åbnet sæsonen på samme måde som sidste år med nederlag i de tre første kampe – og igen mod tre top-hold. Vores unge hold har flyttet sig meget fra den første kamp i Ringsted, og der er virkelig kommet styrke i såvel forsvaret som på målmandsposten. Det har de sidste to kampe tydeligt vist – Simon Sejr stod forrygende godt såvel mod Sydhavsøerne som mod Skive, hvor Neupart også kom godt med, ligesom forsvaret er i klar fremgang. Nu skal vi have angrebet helt op i gear og have samspillet til at glide i alle faser, så er der uden tvivl en sejr på vej. Viljen og evnerne er der, og drengene har nogle kampe og træninger på bagen, så der er gode chancer for points i kampen mod HØJ Håndbold.

HØJ har et spændende hold, der lige som os (og mange andre) har en ambition om at blive tophold i denne sæson, men deres sæsonstart har også været lidt svingende. Uafgjort hjemme mod Ajax, klart nederlag ude mod Lemvig og senest en sejr over oprykkerne fra Korsør-Slagelse. Uanset deres resultater må vi ikke undervurdere nordsjællænderne, som vi sidste år havde det noget svært med: Uafgjort ude og et 1-måls nederlag hjemme i Spektrum – så vi har revanche til gode!


Vi vil have sejr i søndagens kamp, og derfor har vi brug for et talstærkt og højlydt publikum til at støtte drengene i kampen om de to points, så mød op og vær med til at lægge tryk på vores sjællandske gæster og hjælpe vores drenge til sæsonens første sejr i Fort Spektrum.


Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde…… Vi ønsker alle velkomne til kampen og en rigtig god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!