Nu skal kursen sættes

I lighed med sidste sæson har vi fået en sløv start med en meget beskeden pointhøst. Vi kan undskylde os med, at vi har mødt nogle af de bedste hold i rækken – og at vi nok også burde have vundet 1-2 kampe mere. Men det hjælper jo ikke på vores placering i tabellen. Det er derfor vigtigt, at vi nu begynder at finde ind på vores kurs.

Vi har et meget ungt hold, og der er mange nye spillere. Selv om holdet sprudler af talent og lyst til at præstere, er det derfor helt som forventet, at vi svinger lidt i præstationerne. Men hvis vi vil sætte kursen mod toppen af rækken, skal vi så småt have opbygget lidt mere stabilitet.

Sidste hjemmekamp mod HØJ viste, hvad holdet kan præstere. Det var en rigtig flot indsats, som gav mange løfter om, hvad det kan blive til.

Nu har vi to hjemmekampe i træk til at få sat en lidt mere sikker kurs. Dagens kamp skal gerne være næste skridt på den vej.

Modstanderen fra Korsør Slagelse ligger også og roder i den forkerte ende af tabellen. Men lige som os, har de haft en meget svær start på sæsonen med kampe mod stort set de samme modstandere, som vi har mødt. Man skal derfor ikke lade sig narre af deres magre pointhøst. Det kan godt risikere at blive en tæt og spændende kamp. Men vi skal vinde…

Vi har derfor – både søndag den 23/10 og den 30/10 mod Ajax – brug for al den støtte vi kan få. Bak holdet op, så vi holder fast i, at Spektrum er vores fort!

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp søndag!

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!