Skal det være alle gode gange 3 – hjemmesejre i træk

Vi ses da til hjemmekamp mod Ajax København. Det er et af 1. div. Tophold vi byder op til dans på søndag, og Ajax kommer med tre sejre i træk og har kun et knebent 1-måls nederlag ude mod Lemvig i bagagen. Deres forsvar står stærkt – sidste weekends modstander, Korsør Slagelse fik kun ”lov til” at score 12 mål i deres kamp mod Ajax, så vi kommer på arbejde angrebsmæssigt mod de stærke københavnere, samtidigt med, at vores stærke forsvar fortsat skal holde niveauet.

Det tror jeg også, at de gør, og det bliver spændende at se, om vores unge kometer kan holde kadencen fra de foregående hjemmekampe og fortsat bygge lag på angrebsspillet. Det bliver der arbejdet hårdt med, og mon ikke det rækker til en spændende kamp, som vi gerne skulle trække os ud af med endnu et par points på kontoen. Vi har i hvert tilfælde haft godt fat i Ajax de seneste 4 gange vi har mødtes.

En ting er statistik og historie – noget andet er dagens opgør. Fort Spektrum er en stærk hjemmebane som mange modstandere frygter. Derofr mød op og hjælp os med at holde fast i det. Giv drengene jeres fulde opbakning – og være med til at skabe feststemning i hallen.

Landsholdet kalder
Der er desuden også en række landsholdsspillere på banen i Ajax-kampen, idet Læsø, MP, Sass og Sejr alle fire er udtaget til U21-landsholdssamling i Skanderborg fra d. 31.10 til 6.11 – dejligt at vores drenge fortsat holder fast i udviklingen. Vi krydser fingre for deres deltagelse i de 3 officielle U21-Landskampe, der skal spilles i Skanderborg d. 4. – 6. november. I kan læse mere om det på www.dhf.dk

Kom til en rigtig god håndboldoplevelse søndag mod AJAX.

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!