Nikolaj Læsø er klar til ligahåndbold

Odder Håndbolds stærke 19-årige playmaker skifter til sommer til Århus Håndbold på en 3-årig kontrakt.

Odder Håndbold og Nikolaj Læsø forlængede ellers tidligere på året kontrakten med yderligere et år frem til 2018. Men Nikolaj Læsø har været inde i en rivende udvikling – både på Odders hold og på ungdomslandsholdet - som har ført til et utal af henvendelser fra både danske og udlandske klubber. Parterne er derfor blevet enig om, at Nikolaj Læse nu er klar til at fortsætte sin udvikling i ligaen.

”Nikolaj er en spiller, som man ikke møder hver dag. Han har en utrolig stålfast vilje og tro på egne evner. Efter to sæsoner som 1. divisionsspiller i Odder er han klar til at spille med i ligaen. Vi er meget stolte over, at Århus Håndbold har skrevet kontrakt med Nikolaj” fortæller Odders sportschef, Lars Borg.

Den unge spiller har været glad for at være i Odder Håndbold, hvor han har udviklet sig fra at være en meget stær forsvarsspiller til i stadig større omfang også at vise sin kvaliteter i angrebet. Han er p.t. topscorer for Odder Håndbold med 32 mål i 7 kampe. Men den talentfulde spiller har ambitioner om mere.

”Jeg har valgt at skifte til Århus Håndbold, fordi jeg søger større udfordringer. Jeg er i starten af min håndboldkarriere, hvor jeg fortsat skal have lagt niveau på mit spil og blive en endnu bedre angrebsspiller. Det tror jeg, at Erik Veje kan hjælpe mig med. Jeg giver mig altid 100 procent, hvad enten det er til træning eller kamp og glæder mig meget til de kommende udfordringer,” fortæller Nikolaj Læsø.

Århus Håndbolds direktør, Jan Nielsen har store forventninger til den nye spiller.

”Nikolaj er et stort talent, der er meget seriøs og ambitiøs omkring sit håndbold. Selvom hans store force er forsvarsspillet, er han også en rigtig dygtig angrebsspiller. Sidste gang han spillede for Århus håndbold lavede han 12 mål, da Århus håndbold U18 slog GOG i finalen om DM i U18. I Odder har han fået lagt endnu et lag på sit talent og træningsflid, og vi mener han, nu er klar til at blive en del af ligatruppen i Århus Håndbold,” fortæller Jan Nielsen.

Ud over Odder Håndbold er Nikolaj fast mand på U21 landsholdet, hvor han i sommer, til EM slutrunden for U20 – landshold blev kåret til turneringens bedste forsvarsspiller.

Nikolaj Læsø

Nikolaj Læsø

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!