Lokalopgør mod Fredericia HK

Vi ses vel til aftenens kamp mod oprykkerne fra Fredericia HK. Selvom Fredericia er oprykkere i denne sæson, så er det et hold med ambitioner vi møder i dag – og de har noget at have det i. De står med 10 points – 4 mere end os og med nogle flotte resultater i bagagen. Ikke mindst en udesejr i Lemvig, hvor de vandt med 5 mål indgyder respekt ligesom sidste weekends storsejr over Korsør Slagelse viser at det er et hold i fremgang vi står overfor torsdag aften.

Omvendt er vi selv presset efter et nederlag ude mod Otterup, men vi har vist at der er stor forskel på vores unge hold ude og hjemme, og holdet har brug for en gedigen indsats og få tanket noget selvtillid i kampen mod Fredericia. Det kan I kære publikum hjælpe dem godt på vej med.

Vi har tidligere vist, at Fort Spektrum er en stærk bastion - især med larm og stemning på lægterne. Fredericia har en meget medlevende fanskare i HK Ultra, og vi skal gerne have fyldt Spektrum og få skabt en stemning, hvor vi blæser oprykkerne og deres fans ud af Spektrum.

Ikke mindre end 7 Odder-drenge på Landsholdet
I forbindelse med landsholdssamlinger og landskampe primo november havde vi 4 spillere udtaget til U21-Landsholdets træning og Simon Sejr og Nikolaj Læsø var efterfølgende med i kampene mod guld-, sølv- og bronzevinderne fra EM. Begge gjorde det rigtigt godt – Læsø var igen ankermand i forsvaret og Sejr blev fremhævet for sine præstationer mod Spanien og Tyskland. Flot gået, drenge!

Ud over U-21 landholdet havde vi også 3 tidligere Odder-drenge med på udviklingslandsholdet – boblerne til det rigtige Landshold. Her var de tidligere Odder-spillere Mads Kalstrup og Simon Birkefelt og ikke mindst ”vores egen” Anders Kragh Martinusen udtaget – stort tillykke til jer.

Udtagelserne viser igen, at Odder Håndbolds satsning på talentudvikling, hvor vi kan tiltrække og udvikle unge spillere til at begå sig på højeste niveau virker. Det er vi rigtig stolte af.

Nikolaj Læsø til Århus Håndbold
Målsætningen om talentudviklingen betyder også, at vores spiller(desværre) skal videre i deres håndboldkarriere på et tidspunkt, og som I sikkert har læst, har Nikolaj Læsø skrevet kontrakt med Århus Håndbold for næste sæson. Det er han helt sikkert klar til, og vi ønsker Læsø held og lykke, når han starter i Århus til juli 2017.

Vi ses i Spektrum torsdag aften til en rigtig god håndboldoplevelse.

Kampsponsor er:

Annes

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!