Uforudsigelige resultater – undtagen Odders

Velkommen til lørdagens opgør mod oprykkerne fra Frederikshavn. Det er et hold med kun to sejre i bagagen, vi møder i dag, og det er et hold, som ikke blev spået mange points før sæsonstarten. Tabellen viser dog ikke altid hele sandheden – Frederikshavn har hjemme slået så stærkt et hold som Team Sydhavsøerne og kun tabt med et mål i hver af udekampene mod topholdene fra Skive fH og HØJ. I den anden ende af skalaen har de senest tabt stort ude til Lemvig-Thyborøn og hjemme til oprykkerkollegerne fra Korsør-Slagelse.


I det hele taget er det en uforudsigelig division i år. I sidste runde slog bundproppen HIK top-5 holdet fra HØJ og SUS Nyborg slog Lemvig-Thyborøn. En ting kan vi dog regne med – Odder taber ude og vinder i Fort Spektrum! Vi er dog godt på vej i den rigtige retning på udebane. I sidste weekends kamp havde vi det ubesejrede førerhold, nedrykkerne fra Nordsjælland, på krogen i 50 min. og drengene leverede en kæmpe indsats, men i slutfasen havde nordsjællænderne marginalerne på deres side, så det blev til et 4 måls nederlag.


Til gengæld er de seneste 4 kampe hjemme i Fort Spektrum vundet, og den stime har vi tænkt os at fortsætte! Det skal gå ud over oprykkerne fra Vendsyssel, så alle fans i Odder: kom i Spektrum og hjælp vores drenge til endnu en sejr i Fort Spektrum. Vi så i sidste hjemmekamp mod Fredericia, hvordan den fantastiske stemning i Spektrum var med til at løfte holdet, så det skal vi gøre igen i dag.


Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp!


PS: Vi vil også til at vinde på udebane, og det skal gå ud over et andet oprykkerhold fra SUS Nyborg, så tag med til Fyn lørdag d. 10. december, hvor vi møder fynboerne i Ullerslev Idrætscenter kl. 14.30.

Nyt fra Odder Håndbold

Sæsonens sidste hjemmekamp - vi møder Skovbakken

Her den rigtige annonce omkring kampen d. 22/3 mod AJAX København - der er ved en fejl kommet en gammel annonce i denne uges Odder Avis

Hent gratis adgangsbiletter ved kampsponsor ProBiler - Odder.

22032022EKSTRA

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!