Kampen om Top-3

Godt Nytår og velkommen til den første kamp i 2017, som er mod TMS Ringsted. Ud over det er første kamp i det nye år, er det også første hjemmekamp mod et af top-3 holdene. Vores drenge har vist en klar opadgående formkurver før jul, og de første træningskampe efter jul har vist, at tendensen fortsætter, så det bliver spændende at se, hvor vi står mod TMS Ringsted og de øvrige Top-3 hold.

 

TMS Ringsted er en klub med store ambitioner, og de har i flere år ligget i toppen af 1. division, ligesom de har haft nogle sæsoner i Ligaen. Det er et stærkt hold der går meget seriøst ind til opgaven. Bl.a. har man i pressen kunnet læse om deres træningsophold her efter nytår på Tennerife og en forstærkning i form af Michael Riis fra Team Sydhavsøerne. Tilmed har de en af Danmarks mest karismatiske trænere i Christian Dalmose, som er kendt for at være meget medlevende under kampene – det glæder vi os også til at følge.

 

Vi har mødt TMS Ringsted mange gange. Sidste år blev det til et nederlag i sæsonpremieren på hjemmebane men en storsejr i Ringsted var med til at sikre vores tredjeplads á point med TMS Ringsted sidste sæson. I år tabte vi i sæsonpremieren ude til dem og har derfor revanche til gode her i Spektrum. Det går vi helt klart efter og dagens kamp er vigtig for at hente ind på de 6 points TMS Ringsted er foran os på 3. pladsen.

 

Derfor kære fans: mød op og hjælp drengene godt fra start med jeres fantastiske opbakning. Sammen kan vi skabe en medrivende kulisse, er jeg sikker på, at spillerne vil betale tilbage med gejst og engagement – og en sejr.

Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde……

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!