Gratis adgang til håndbold i Odder

- for alle voksne, der følges med børn – og for børnene naturligvis

eliod 800

I lørdags spillede Odder Håndbold 1. div. Herrer en brandkamp mod divisionens nr. 2, Liga-nedrykkerne fra Skive fH.

Det var uden tvivl sæsonens bedste og flotteste håndboldkamp i Spektrum, og det kvitterede tilskuerne i Spektrum også for ved at give hjemmeholdet en flot opbakning og ikke mindst i 2 halvleg sydede hallen af spænding.

 

Den oplevelse vil vi gerne give såvel spillere som fans og alle andre børn og voksne i Odder muligheden for at opleve. Der er som sædvanligt gratis adgang for børn op til 16 år, og til opgøret mod Lemvig-Thyborøn torsdag d. 9. februar kl. 19.30 har vi besluttet, at der er gratis adgang for alle vokse, der følges med et barn til håndbold!

 

Vi opfordrer derfor alle Odder-borgere til at tage deres børn og børnebørn med i Spektrum og få en rigtig spændende live-oplevelse af håndbold på højt niveau.

 

Det er en gammel kending kommer til byen torsdag d. 9. februar. Ikke at Lemvig-Thyborøn drengene er oppe i alderen, men det er et hold, som vi har mødt i mange sæsoner efterhånden. Det er 5. sæson vi mødes i samme række, og det har altid været nogle kampe, vi har set frem til. Sidste sæson vandt vi begge kampe mod vestjyderne, men ellers har det været sådan, at vi har fået minimum ét points pr sæson mod dem, og da vi tabte i Lemvig i efteråret, må der være points på kontoen igen i torsdagens aftenkamp.

 

Lemvig-Thyborøn kom godt fra start i turneringen – tabte den første kamp mod Skive på udebane, og vandt derefter 5 i træk. Det viste sig dog, at der ikke var styr på en af spillernes kontrakt, og de blev taberdømt i 3 kampe og frataget 6 points. Det har på en eller anden måde slået deres rytme i stykker, og deres resultater er svinget meget op og ned. De er i skrivende stund placeret på 10. pladsen, men læg 6 points til, så er de med i top-5 – så det er bestemt ikke en nem modstader, der venter os torsdag aften.

 

Odders herrer skal derfor spille op til deres allerbedste endnu en gang. Hvor godt det er, så vi i den flotte hjemmekamp mod 1. div. nr. 2, Skive fH. Drengene spillede på et højt niveau og fulgte de erfarne skibonitter helt til dørs. Kampen var tæt hele vejen, hvor Odder var i teten det meste af tiden. Efter 15 – 13 ved pausen, kom Skive dog tættere på og foran 16 – 17, men Odder kom hurtigt igen og foran 18 – 17. Ved den stilling blev Odder ramt af 2 styk 2-minutters udvisninger til Rasmus Rokkjær og Tobias Jørgensen, hvilket gav mange bange anelser. Drengene viste dog kæmpe kampmoral og vandt perioden med 2 mand i undertal 1 – 0! Derefter gik slaget videre, og Odder endte som bekendt med at vinde 28 – 25.

 

Jeg håber, at vi ses til en spændende og stemningsfuld oplevelse d. 9. februar.

Formand Henrik Bentsen

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!