Forbudt for børn – en kamp om 4 points!

Efter at have kikket opad i tabellen og været pænt tæt på den top-4 placering, der er målsætningen, er vi med en placering som nr. 9 2 points fra den 10. plads, der kræver kvalifikationsspil om at blive i 1. division. Det er ikke et drømmescenarie eller en forventet placering, men 1. division er så tæt som aldrig før, og alle kampe er uforudsigelige.

 

Søndagens modstander er fynske Otterup HK, som netop indtager den famøse 10. plads 2 points efter os. Derfor er dagens kamp den hidtil vigtigste i sæsonen. Med en sejr får vi lagt vigtig afstand til fynboerne, en sejr på 8 mål vil gøre os bedre indbyrdes, uafgjort kan vi leve med, mens et nederlag vil placere os på den forkerte side af stregen…. Det bliver en ”forbud for børn” kamp, hvor drengene virkelig skal holde koncentration og spille op til deres allerbedste for, at vi kan vinde og få slået hullet til Otterup.

 

Heldigvis har vi en god statistik mod fynboerne. Vi har ikke tabt til dem i Spektrum, og deres udebanestatistik er på niveau med vores – to sejre og en uafgjort. Men rækken er uforudsigelig - bl.a. var Otterup tæt på at tage points med hjem fra Lemvig for et par uger siden, men også meget tæt på at sætte points til mod bundholdet Korsør-Slagelse i sidste weekend.

 

Derfor har vores spillere brug for alt den opbakning, vi kan samle i Spektrum, og jeg håber, at I alle møder op og giver jeres maximale støtte til holdet, så vi kan blæse Otterup HK ud af Spektrum og hjem til Fyn med et nederlag i bagagen. Lad os sammen få taget til at lette i Spektrum og stemningen til at syde - så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

 

eliod 800

PS. Alle er naturligvis velkomne – også børnene, som har gratis adgang, og som gerne må tage deres forældre, venner og alle andre med til en spændende eftermiddag i Spektrum.

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!