Dansk stortalent til Odder fra Norge

 

MatiasDamgaard 

 

Odder Håndbold forstærker sig til den kommende sæson med Matias Damgaard, som er hentet hos Halden i den bedste norske liga.

 

Odder Håndbold er godt i gang med oprustningen til de næste sæsoner. Og nu kan den ambitiøse klub præsentere endnu en profil til truppen.

Matias Damgaard er nemlig hentet i den norske ligaklub, Halden.

 

- Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg har kun hørt gode ting om Odder. Og så har jeg spillet mod dem mange gange, da jeg var i Lemvig, og vi har altid haft nogle gode kampe. Så jeg ser frem til at komme til Odder, lyder det fra bagspilleren.

 

Damgaard er kun 22 år, men har allerede stor håndbolderfaring. Før sit skifte til Norge spillede han i Lemvig og blev topscorer i 1. division. Han har desuden spillet 35 kampe i håndboldligaen hovedsageligt for Lemvig, men også nogle stykker for TTH Holstebro.

 

- Jeg har søgt efter et sted, hvor jeg forhåbentlig kommer til at spille en masse, og hvor jeg vil få en større rolle på holdet. Og det er jeg sikker på, at jeg har fundet i Odder., forklarer Damgaard og fortsætter:

 

- Jeg kan godt li’ Gersters (kommede Odder-træner, Henrik Gerster, red.) håndboldfilosofi. Hurtigt spil og meget kontra. Det tiltaler mig. I Odder Håndbold glæder de sig over tilgangen af en meget alsidig spiller.

 

- Matias er en bagspiller, der kan utrolig mange ting. Jeg har gennem de seneste år fulgt ham og set en rivende udvikling. Han spiller hovedsageligt playmaker og venstre back i angrebet og set som afløser for Nikolai Læsø, som skifter til Århus Håndbold efter denne sæson, forklarer Odder Håndbolds sportschef Lars Kronborg.

 

- I fjor i den danske 1. division var han topscorer i rækken, og de to kampe mod os lavede han 18 mål. Så det er en spiller, vi heller vil have som medspiller end som modspiller, lyder det smilende sportschefen.

Matias Damgaard kommer til Odder for at fortsætte sin udvikling.

 

- Jeg ser Odder som et perfekt sted til at udvikle mig endnu mere. Jeg håber, Odder kan være med til at flytte mig det sidste skridt til at komme til en etableret ligaklub, siger Damgaard.

- Men jeg glæder mig til at bruge al min energi og alle mine kræfter i Odder. Der ligger jo altid et håb om, at vi kan kæmpe os op på de oprykningspladser. Det kunne være fedt at rykke op. For jeg vil hellere end gerne spille ligahåndbold med Odder, slutter Matias Damgaard.

 

Fakta:

Matias Damgaard 22 år (Årgang 94)

190 cm

95 kg

Topscorer i 1. division i sæsonen 15/16 for Lemvig. 160 mål i 25 kampe.

35 ligakampe for TTH Holstebro og Lemvig.

18 kampe for Halden i den bedste norske liga med 53 mål til følge.

Matias Damgaard og Odder Håndbold har skrevet en to-årig kontrakt

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!