Tidligere AGF’er skal sælge håndbolden i Odder

Bent Grønbech, der var kontraktspiller på 80’ernes storhold i AGF, skal fremover sælge håndbolden i Odder.

 

Bent gronbech

 

Det er en erfaren herre, der fremover skal hjælpe Odder Håndbold med at udvikle samarbejdet med partnere og sponsorer fra det østjyske erhvervsliv.

 

Bent Grønbech har stort set altid arbejdet med salg af sportstøj og sponsorater. Han har bl.a. været salgskonsulent i AGF Fodbold i 12 år, og har også haft salgs- og sponsoropgaver i blandt andet Hobro IF og Randers FC. Inden da var han i mange år inden for salg af sports- og profilbeklædning.

 

- Vi betragter det som lidt af et scoop, at vi har kunnet ansætte Bent, udtaler formand Henrik Bentsen fra Odder Håndbold Elite. Bent er ikke alene en meget behagelig person – han er også supererfaren og kompetent på lige netop dette område.

 

Bent Grønbech var i øvrigt en del af det AGF-hold, der dominerede dansk fodbold i midten af 80’erne, og da karrieren sluttede, blev det faktisk også til en lille afstikker til OIGF Fodbold. Ringen er nu sluttet, idet Bent Grønbechs søn sidste år skiftede til Odders 2. divisionshold i fodbold.

 

Ansættelsen af Bent Grønbech er et led i Odder Håndbolds styrkelse af organisationen med henblik på at blive bedre gearet til det det professionelle spil uden for banen

 

- Vores setup er på mange områder på højde med de bedste. Ikke mindst forholdene omkring det sportslige, forklarer formanden. Men vi har erkendt, at vi er nødt til at professionalisere yderligere. Ledelsesmæssigt har vi gjort det ved at udvide bestyrelsen og fået en række meget kompetent nye personer med. Næste skridt har så været ansættelsen af Bent, som vi venter os rigtig meget af.

 

 

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!