Vi kan kun overraske positivt …

I dagens kamp mod det kommende ligahold fra Nordsjælland kan vi kun overraske. Når man ser på holdenes præstationer og placering er vi i den grad ”underdogs”.

 

Siden den flotte hjemmesejr over Skive er der ikke ret meget, der er gået vores vej – både i forhold til egne præstationer og vores nærmeste modstanderes pointhøst. Det begynder derfor at snerpe til, hvis vi skal undgå de kedelige kampe om at blive i 1. division.

Vi ved alle, at der er masser af potentiale i holdet. Topniveauet er højt. Men udsvingene har desværre også været enorme.

Nordsjælland derimod har igennem det meste af sæsonen været meget stabile i deres præstationer – og kan i dag formentligt sikre sig oprykningen til Liga’en.

 

Netop derfor kan vi kun overraske positivt i dagens kamp. Vi har set mange flotte præstationer mod topholdene har på hjemmebanen i Spektrum. Og selv om det blev til et nederlagt i Fredericia i sidste weekend, viste holdet gennem store dele af kampen rigtig gode takter i defensiven – ikke mindst ført an af en stærkt spillende Neupart i målet. Kan vi holde det niveau igen i dag også samtidig være lidt skarpere i afslutningerne, har vi en reel chance i dag. Men det kræver, at alt skal gå op i en højere enhed. Det er derfor supervigtigt, at vi bakker op om holdet.

 

Uanset hvordan det kommer til at gå i dag er jeg 100% sikker på, at det er et kommende ligahold vi har besøg af. Hvis oprykningen bliver en realitet i dagens kamp, skal der herfra lyde et stort tillykke til gæsterne fra Nordsjælland – det er meget velfortjent oven på en flot sæson.

 

Efter denne kamp følger tre vigtig kampe mod de sidst placerede hold i rækken. De kampe kan blive altafgørende, hvis vi skal slippe for de kedelige kampe om at forblive i 1. division. Vi håber, at I også vil bakke holdet massivt op i de sidste tre kampe. Den ene af dem spilles i øvrigt den 2. april, hvor vi har lagt op til en ”forfest” med cykelarrangementet FysioDanmark Rundt med 6-dagesstemning, flyvende fisk, gratis slushice til børnene og meget mere før kampen. Vi håber, at I også vil bakke op om et par sjove timer inden kampen.

 

Men nu skal vi først se om vi kan levere en overraskelse i kampen mod Nordsjælland – kom og vær med til at løfte holdet frem mod en vigtig sejr.

Vi ønsker alle tilskuere, spillere, dommere og officials en rigtig godt kamp den 19. marts.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!