SUS – til håndbold og cykelevent

Så er vi klar til sæsonens sidste hjemmekamp – i grundspillet. I skrivende stund har vi stadig en chance for at undgå kvalifikationsspillet, men vi kan ikke selv afgøre det. Vi skal vinde de sidste to kampe – dagens opgør mod SUS Nyborg, som har udspillet deres chance for at forblive i 1. div., og den efterfølgende udekamp mod HIK lørdag d. 8. april.


Derudover er vi afhængig af at HØJ ikke får flere points eller at Otterup max. får et point i de sidste kampe, og det krydser vi naturligvis fingre for. Men tilbage til vores egen opgave. I søndagens opgør møder vi som sagt SUS Nyborg, der har en gl. Odder-bekendt ved roret. Lasse Andersen, som var spillende assistenttræner hos os for nogle år siden. Trods nedrykningen har SUS Nyborg spillet nogle tætte kampe og i flere kampe mod top-holdene kun tabt med 1 – 2 mål. Deres spillestil er til tider lidt utraditionel, men det er klart et hold, vi skal slå. Drengenes selvtillid er også på vej op efter den flotte kamp mod Liga-oprykkerne fra Nordsjælland og en velfortjent sejr ude mod Frederikshavn i sidste weekend, så der skal to points på kontoen i dag.


Vi SKAL have en sejr i søndagens kamp, og derfor har vi brug for et talstærkt og højlydt publikum til at støtte drengene i kampen om de to points, så mød op og vær med til at lægge tryk på vores fynske gæster og hjælpe vores drenge til endnu en sejr her i Fort Spektrum.


Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde…… 


Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse på søndag.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!