Håndbold er tilbage på liganiveau. Godt nok kom vi efter denne spillerunde yderligere 2 points bagefter Skanderborg, men Odder beviste mod Midtjylland, at nedrykningen ikke er afgjort endnu. Gennem hele kampen i Herning Messecenter vare der kamp og spænding om resultatet. Men som i den tilsvarende kamp i Odder tog Heino Holm Knudsen sagen i egen hånd i de sidste minutter, hvor han med 3 mål og et straffekast afgjorde kampen. Klasse og rutine fornægter sig ikke. 

Odder kæmpede bravt for sagen og især var det dejligt at se midterforsvaret med Rasmus Hansen og Søren Trads fungere fint. Søren var ydermere i hopla til at bevise, at højrehånden er ved at være på plads igen, hvilket blev fejret med 6 scoringer. 
Ganske godt af en back, der stort set ikke deltager i angrebet! 

Morten Dueholm i målet var tilbage, som vi kender ham, med mange fine redninger. Kristian Klitgaard havde gang i målarmen og dejligt også at se Kristian Østerby med 3 flotte tempomål – en fin variation at sætte ind på kritiske tidspunkter.  

Skulle det være blevet til mere end lige ved og næsten skulle hele holdet have ramt dagen. Desværre var det ikke den bedste dag for de 2 backs, Anders Kragh Martinusen og Casper Søegaard Larsen, hvilket også smittede af på fløjspillet. Endelig blev holdet handicappet af, at Stian Jørgensen pådrog sig en fiber under opvarmningen og således ikke kunne spille. 

Spillerne stod flot sammen som hold og viste, at der er meget at spille om endnu.

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!