Endnu et top-brag i Spektrum – besøg af ”et såret dyr”

1. divisions nr. 1 mod rækkens nr. 11 lyder ikke som en top-kamp, men torsdag aftens modstander, Skive fH, er et stærkt mandskab og meget stærkere end tabellen viser. Skive fH har i flere sæsoner været i Ligaen, var i oprykningsspil i foråret og har et mål om igen at komme op. I deres første 4 kampe har de mødt to andre topkandidater på udebane, TMS Ringsted og senest Randers HH. I begge kampe blev det til nederlag, mens de hjemme i Skive forventelig slog Otterup i premieren, men fik et overraskende stort nederlag til Frederikshavn i 3. runde.

 

Skibonitterne havde uden tvivl forventet en bedre start på sæsonen, og med den nuværende placering i tabellen og tabte kampe kombineret med et stort forventningspres vil det formodentligt være et presset hold – ”et såret dyr” vi får besøg af. Det betyder ikke, at det er en let kamp, som venter vores drenge, men en kamp, hvor fight og finter – også de taktiske - igen bliver vigtige. Det har Odder Håndbolds drenge og teamet bag vist i de fire første kampe, at de behersker.

 

4 sejre og alene i toppen af 1. division – to af dem hentet mod hold, som Skive har tabt til, vidner om vores holds kvaliteter. Omvendt har skibonitterne stort set spillet lige op mod både Ringsted og Randers, så vi skal igen spille op til vores allerbedste for at beholde de to points i Odder og fortsat være ubesejret i Fort Spektrum.

 

For at holde den statistik og holde fast i top-placeringen i 1. division har vi brug for størst mulig opbakning fra vores 8. mand – nemlig jer kære publikum. Vi håber på stor opbakning og højlydt stemning i Spektrums, så vi kan hjælpe drengene til endnu en sejr torsdag aften.

 

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp.

 

 

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!