Tilbage på sejrssporet og stadig med i toppen

Odder logo        Fredericia logo

 

Så er vi klar til endnu en torsdagsaftenkamp – denne gang både et lokal- og topopgør mod Fredericia HK, der ligesom vi har hentet 10 points i de første 7 kampe – og vi deler dermed 1. pladsen sammen med 3 andre hold. Fredericia HK rykkede op i 1. div. sidste år, og det er et hold med klare ambitioner om at blande sig i toppen af divisionen. Det er et formstærkt hold, der i sidste runde slog Skive i en meget tæt kamp på hjemmebane, så selvom vi slog dem i Spektrum sidste år, er det ikke en let kamp vi går ind til.

 

Vores drenge løb som bekendt ind i et par nederlag til to af oprykningsfavoritterne - først hjemme til Skive og derefter ude mod Randers, men de kom tilbage på sporet igen i udekampen mod HØJ. Efter en lige kamp, hvor føringens skiftede mange gange undervejs, lykkedes det at hive de to points hjem med en scoring 2 sekunder før tid, så det var nogle lettede og trætte drenge, der returnerede sent lørdag aften.

 

Holdet og teamet bag har efter de første 7 kampe vist, at de kan være med mod de bedste, men samtidig er 1. division så tæt, at alle mand skal være helt fokuserede ellers kan man tabe til alle de øvrige hold. Det ses bl.a. af, at der i skrivende stund kun er 4 points mellem nr. 1 Randers og nr. 10 Frederikshavn, så der er brug for koncentration og stor opbakning i top-kampen mod Fredericia for at sikre, at vi også denne gang trækker det længste strå mod sydjyderne.

 

Vi har tidligere vist, at Fort Spektrum er en stærk bastion - især med larm og stemning på lægterne. Fredericia er kendt for en meget medlevende fanskare i HK Ultra, og vi skal gerne have fyldt Spektrum og få skabt en stemning, hvor vi blæser sydjyderne og deres fans ud af Spektrum.

 

Kære publikum, derfor har vi stor brug for jeres hjælp torsdag aften, og jeg håber, at I vil møde talstærkt op og støtte Odder til endnu en sejr i Fort Spektrum.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!