Godt Nytår og velkommen til 2018 – og til en spændende modstander

Odder logo        otterup

 

 

Så er der igen gang i håndbolden - både i Spektrum og til EM i Kroatien. Efter næsten en måneds kampfri, men ikke ferieperiode – er vi klar til at tage imod fynske Otterup HK. Jeg håber, at I alle har nydt julen og kommet godt igennem nytårsdagene med mod på en hel masse spændende aktiviteter i 2018.

Efter første halvdel af turneringen ligger vi på en flot 2. plads i 1. division, og topplaceringen skal naturligvis forsvares i lørdagens kamp i Fort Spektrum. Nr. 2 på hjemmebane mod nr. 11 – det ligner ”en dag på kontoret”, men man skal bestemt ikke lade sig narre af tabellen. Otterup HK fik en rigtig dårlig start på sæsonen med nederlag i de første 6 kampe, men et trænerskifte gav en helt anden stemning og gejst til fynboerne, som efterfølgende har hentet 5 sejre - senest en hjemmesejr over Skive og tidligere en udesejr over Lemvig-Thyborøn, så det er bestemt et hold, vores drenge skal være vågen for at slå.

Efter en årrække med en god statistik mod Otterup, tabte vi sidste år begge opgør mod dem. I den første kamp i år vandt vi sikkert i Otterup, og vi vil også have revanche her i Fort Spektrum!

Til dagens kamp, har vores spillere har brug for alt den opbakning, vi kan samle i Spektrum, og jeg håber, at I alle møder op og giver jeres maximale støtte til holdet, så vi kan blæse Otterup HK ud af Spektrum og hjem til Fyn med et nederlag i bagagen. Lad os sammen få taget til at lette i Spektrum og stemningen til at syde - så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse.

Nyt fra Odder Håndbold

Frederik Damgaard forlænger i den blå trøje og får selskab af Jacob Sejer Pedersen

Rasmus Larsen og Simon Hedehus fortsætter i den blå trøje

Liga spiller Daniel Lund kommer til Odder for at kæmpe for Byens Hold

Casper Jul Christiansen & Kenneth Nygaard

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!