Top mod bund - ikke en let men meget vigtig kamp!

Odder logo        Frederikshavn fi

 

 

Velkommen til søndagens opgør mod Frederikshavn FI, som ligger i den tunge ende af 1. division. Man skal dog ikke lade sig snyde af tabellen – Frederikshavn har været ”lige ved og næsten” flere gang. I sidste runde tabte de med kun et mål til Skive fH, så mødet med nordjyderne bliver ikke bare ”en dag på kontoret”. Ovenpå vores tre foregående kampe, hvor det er blevet til nederlag på de to svære udebaner mod Team Sydhavsøerne og TMS Ringsted, og hjemmebanenederlaget til Otterup HK, skal vi nu tilbage på pointtavlen.

 

Trods de manglende points på kontoen holder vi fast i top-4 – TMS Ringsted er ”stukket af” på 1. pladsen, mens der mellem nr. 2. Randers HH og nr. 9 HEI Skæring blot er 5 points.

 

I de foregående kampe har vi haft flere nøglespillere ude med skader eller nede på halv kraft, hvilket har gjort, at de har været på ”skånekost” til træning og kampe. Det ser væsentligt bedre ud med hele truppen nu, så vi får helt sikkert en flok Odder-drenge at se, som går på banen med stor iver efter at hente en sejr og to vigtige points i top-striden.

 

Med den tætte tabel, hvor alle stort set kan slå alle, skal vi gå ind til søndagens opgør med stor koncentration og fokus – og masser af opbakning fra jer dejlige fans, som jeg håber, vil komme i Fort Spektrum og bakke stærkt op om holdet, og vise, at Odders blå bølge kan bære Byens Hold frem mod to vigtige points og sende frederikshavnerne tomhændet tilbage til det nordjyske.

 

Vi ønsker alle spillere, dommere, hjælpere og ikke mindst vores trofaste tilskuere en rigtig god kamp søndag!

 

 

PS: Vi vil også vinde på udebane, og det skal gå ud over Skive fH torsdag d. 1. februar, så tag med til derop, og hjælp drengene i den svære udekamp mod skibonitterne.

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!