TOP-brag i Spektrum – og lidt af et lokalopgør

Odder logo        randersHH

 

 

 

1. divisions nummer 3. mod nr. 2 – det kan kun kaldes et ægte TOP-brag. Odder Håndbold ligger efter den flotte udebanesejr over Skive nu på 3. pladsen, og vi møder i søndagens opgør nr. 2 Randers HH.

 

Randers HH er nedrykkere fra Ligaen, og de har en klar ambition om hurtig tilbagevenden til den absolutte top. Denne ambition startede med ansættelse af Jan Paulsen som træner, og kontrakter med blandt andet et par erfarne ligaspillere i form af forsvarsgeneralen Henrik Hansen, tidl. Århus Håndbold, og den hurtige back Kasper Gudnitz, tidl. HC Midtjylland, men i januar-pausen har klubben sagt farvel til et par andre spillere.

 

Vi har revanche til gode efter et 6-måls nederlag til kronjyderne i efteråret, men de har kun fået 5 points i de seneste 5 kampe, så der er gode muligheder for at søndagens 2 points bliver i Odder. Randers HH satte bl.a. et point til på hjemmebane mod Skive fH, som vi slog i sidste runde. Sejren over skibonitterne var igen efter en af neglebindende, tætte opgør som endte med en 1-måls sejr. I alt har 5 af vores 11 sejre været på et enkelt mål, så der er spænding til det sidste, når Odder går på banen.

 

Det er ikke kun på banen slaget skal slåes – der skal også tryk på på lægterne. Vi forventer, at Randers HH til vores spændende lokalopgør kommer med mange fans, og jeg håber, at vi kan samle rigtig mange tilskuere og fylde Spektrum til sidste plads, så vi alle kan byde randrusianerne op til dans og vise, at det er Odder, som regerer i Fort Spektrum.

 

Jeres opbakning til holdet er med til at gøre en stor forskel. Mød op og lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde…… så skal spillerne nok betale tilbage med gejst og engagement!

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse på søndag.

Nyt fra Odder Håndbold

Glædelig jul og tak for støtten i år       

Kampen mod HC Odense på lørdag er desværre udsat         

Vigtige point på spil             

SÅ er det imorgen at vi sender en busfuld hardcore fans til Skovbakken              

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!