Top mod bund og alligevel et spændende opgør i vente

Odder logo        hoej logo

I søndagens kamp byder vi velkommen til nordsjællandske HØJ - og for at starte med det tilbagevendende spørgsmål, så står HØJ for Håndboldsammenslutningen Ølstykke Jyllinge, og det er en stærk sammenslutning, der har eksisteret siden 1994, og klubbens mål er at have en eliteafdeling på divisionsniveau og en stærk og bred talentudvikling på ungdomsniveau.

 

Høj har siden oprykning til 1. division i 2013 været et stabilt midterhold, og vi har de foregående sæsoner spillet nogle jævnbyrdige kampe med hjemmesejre til begge sider. I år er det dog lykkedes os at vinde med et enkelt mål i HØJ – ja, det var også en af de neglebidende spændende kampe, som vi har oplevet en del gange i denne sæson. Den lige kamp til trods er HØJ p.t. placeret på en 11. plads med 12 points – kun et enkelt point fra en direkte nedrykningsplads. Vi vil sikkert se et HØJ-hold, som vil kæmpe en vis del ud af bukserne for at få revanche for et-måls nederlaget, de fik efter en Odder-scoring 2 sekunder før tid.

 

Høj har på det seneste tabt til Skive og Frederikshavn, men et etmåls nederlag til topholdet TMS Ringsted og uafgjort mod Lemvig er kampe, der viser at man bestemt ikke skal afskrive holdet. Vi er dog favoritter mod nordsjællænderne, og vi skal beholde de 2 points i Odder, så vi kan fastholde vores top-4 placering i den meget tætte 1- division.

 

Derfor har vi brug for et talstærkt og højlydt publikum til at støtte drengene i kampen om de to points, så mød op og vær med til at lægge tryk på vores sjællandske gæster og hjælpe vores drenge til endnu en sejr her i Fort Spektrum.

 

Lad os sammen løfte taget og igen få Spektrum til at syde…… Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse på søndag.

Nyt fra Odder Håndbold

Kampsponsor til pokalkamp Odder - BSH Hessellund EL Odder

Kære bidragsydere og øvrige sponsorer såvel som anpartshavere

Status pt. på Odder Håndbold Elites situation

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!