Tilbage på sejrskurs – og velkommen til en gammel kending

Lørdag den 10. marts kl. 15.30 i Spektrum Odder


Velkommen til lørdagskamp mod oprykkerne fra Stoholm, som vi tidligere har spillet nogle gode kampe imod. Det er dog nogle år siden, vi sidst mødtes, idet Stoholm har været nogle sæsoner i 2. div., hvorfra de havde en flot oprykning som suveræn vinder af 2. division vest. De har dog måttet sande, at niveauet i 1. division er en tand højere, og de har haft svært ved at bide sig fast.
Trods en placering som nr. 13. med 9 points slog de dog for en måned siden det suveræne tophold, TMS Ringsted, så alt kan ske i 1. division!
Det bliver også gensyn med et par tidligere Odder-drenge: Dennis Schytt Haahr og Casper Søegaard, der er topscorere for Stoholm, men mon ikke Jacob og drengene er klar til at holde dem helt nede.

 

Vores drenge er i hvert tilfælde helt ovenpå efter en flot kamp som et stærkt kollektiv med en sikker 1-måls sejr over Fredericia i sidste weekend. Sikker sejr! Fordi vi var i kontrol gennem hele kampen, var foran med 3 mål med mindre end 1 minut tilbage, og Fredericia scorede deres sidste mål 5 sekunder før tid. Det var derfor et glad team, som nød sejrsråbet flere gange såvel på banen som i omklædningsrummet bagefter. De blev også bakket god op af en stor fanskare, som havde taget turen til lokalopgøret søndag aften i Fredericia.

 

Vi håber på, at der også bliver en stor opbakning med fest og larm i kulissen i Spektrum lørdag eftermiddag, for I, vores trofaste publikum og fanskare, er virkelig med til at bane vejen til sejr. Odder er uden tvivl favorit mod Stoholm, men jeres altid flotte opbakning har stor indflydelse på drengenes gejst og gnist på banen.

 

Vi ønsker alle en rigtig god håndboldoplevelse på lørdag.

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!