NielsChristensenMindeord for Niels Christensen


Det var med stor sorg, vi i søndags fik meddelelsen om, at Odder Håndbolds kommunikationsansvarlige Niels Christensen lørdag pludselig var afgået ved døden. Niels sagde farvel til denne verden omgivet af golfvenner midt i et godt drive på hul 18 på en golfbane i Portugal.

 

Som chefredaktør på Odder Avis og senere egnsredaktør for Jysk-Fynske Mediers redaktioner i Odder, var Niels Christensen i mange år en helt central skikkelse i Odder.

 

Han var et engageret menneske, der interesserede sig for lokalsamfundet. Der var mange interesser, der optog Niels. En af dem var håndboldprojektet i Odder Håndbold Elite, som han trofast har støttet gennem alle årene.

 

Da Niels gik på efterløn og dermed fik mere tid til at pleje sine interesser, var vi så heldige, at han valgt at bruge en del af sin tid på at løfte kommunikationsindsatsen i Odder Håndbold. Han har lavet en meget spændende og nyskabende kommunikationsstrategi – og har er også manden bag de nyskabelser vi har kunnet se på Facebook og hjemmeside med interviews, videosekvenser m.v. Det er først og fremmest Niels fortjeneste, at vi har fået løftet kommunikationen og har fået så mange visninger og følgere på de sociale medier.

 

Vi kommer til at savne Niels indsats og hans dybe faglighed – det bliver vanskeligt er erstatte.

 

Men vi kommer i endnu højere grad til at savne mennesket Niels Christensen, som var utrolig vidende, engageret og dedikeret til sine interesser - ligesom flere af os har mistet en god personlig ven, som vi satte stor pris på at være sammen med. Dette gælder ikke kun i bestyrelse og ledelse. Spillere og trænere er også kommet til at sætte stor pris på Niels og hans indsats. Han vil blive savnet af alle i og omkring Odder Håndbold Elite.

 

Men vores tanker er først og fremmest hos familien – Marianne, børnene og børnebørnene - som Niels satte over alt. Niels forlod som 63 årig alt for tidlig denne verden, og vi føler alle med familien, der har lidt dette ufattelige tab.

 

Den eneste trøst finder vi i, at Niels i sit sidste øjeblik dernede på golfbanen i Portugal, formentlig har været både glad og lykkelig.

 

Æret være hans minde.

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!